reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny już jestem po punkcji leżę w szpitalu i odpoczywam :) właśnie dostałam informację że pobrali 12 ale wszystkie nie są dobre więc zobaczymy jak to bedzie.. A ja potrzebuje tej mojej magicznej jednej :(
Będzie dobrze! U mnie z 9 dobrych było 7 i ze wszystkich ładne zarodki były (6 zapładnianych).

Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 doba :( ale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...
Kochana a nie zaproponowali Ci transferu? Jak zarodki są słabe to czasem robią wcześniej transfer, bo zarodeczki mają teoretycznie większą szansę u mamusi jak na szkiełku...

Mi tak, ustały jak zaczęłam brać progesteron - schizowałam, że pewnie przerośnięte endo i nic z tego ale jak na razie beta pozytywna :D Będzie dobrze! :)
ciesze sie, ze Tobie sie udalo. :) Brzuch mnie nie boli, tylko te plamienia zauwazylam dzisiaj rano. Skoro piszesz, ze tez tak mialas i transer sie udal to i u mnie chyba wszystko ok. Dla pewnosci zadzwonie pozniej do kliniki.
Dzieki wielkie za odpowiedz. A Ty w ktorym tc juz jestes?

ciesze sie, ze Tobie sie udalo. :) Brzuch mnie nie boli, tylko te plamienia zauwazylam dzisiaj rano. Skoro piszesz, ze tez tak mialas i transer sie udal to i u mnie chyba wszystko ok. Dla pewnosci zadzwonie pozniej do kliniki.
Dzieki wielkie za odpowiedz. A Ty w ktorym tc juz jestes?
Na razie tylko po pozytywnej becie :D jutro spr przyrost ale wygląda to dużo lepiej niż poprzednio :D

Jak lubicie polaczenie miesa z owocami to polecam salatke: kasza bulgur, rukola, czerwona papryka, kurczak opiekany w occie balsamicznym i czosnku a do tego sos ze zblendowanego melona i swiezej bazylii... posrakacie sie ze szczescia!!!
spisane. masz jeszcze jakieś fajne sałateczki na kolację zdrowe? :)

spisane. masz jeszcze jakieś fajne sałateczki na kolację zdrowe? :)
hmmmm...
makaron ryżowy nitki (przyg ja na opakowaniu a potem pokroić na krótsze kawałki) to tego pieczony kurczaczek (może być feta), gotowany kalafior, ogórek, rzodkiewka, duuuużo koperku, czosnek i jogurt grecki :D (sól, pieprz, sok z cytryny do smaku) - wychodzi taka świeża, wiosenna sałateczka

reklama
Do góry