dżoasia
Fanka BB :)
A ty na kiedy planujesz transfer?Ooo to trzynam mocno kciuki za piekny przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty na kiedy planujesz transfer?Ooo to trzynam mocno kciuki za piekny przyrost
A jakby któraś miała ochotę na nie-fit-obiad to u mnie dziś krokietyhmmmm...
makaron ryżowy nitki (przyg ja na opakowaniu a potem pokroić na krótsze kawałki) to tego pieczony kurczaczek (może być feta), gotowany kalafior, ogórek, rzodkiewka, duuuużo koperku, czosnek i jogurt grecki (sól, pieprz, sok z cytryny do smaku) - wychodzi taka świeża, wiosenna sałateczka
tak się zdarza? wkurw....by mnie taka odpowiedź. nie powinno się tak zdarzać, pewnie powinnaś zrobić więcej badań... u mnie jak komórki kiepsko się dzieliły lekarka sugerowała celiakię, ale dziwne mi się to wydawało, odpuściłam temat bo jedną blastkę udało się uzyskać i jestem w ciąży, więc sama nie wiem co o tym myśleć. dużo dziewczyn tutaj ma ogromną wiedzę np @annemarie więc może Ci doradzą jak się przebadać...Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 doba ale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...
13. wrzesnia mam ugs kontrolne i dopiero wtedy sie dowiem co dalej. Mam 5 dniowe mroziaczki, wiec podejzewam, ze kolo 20.09 powinien byc juz transfer.A ty na kiedy planujesz transfer?
Pauli a jakie tabletki Ci dała?Kochana ja lecze sie na stałe u psychiatry wstyd się przyznać ale po pierwszej ciąży pozamacicznej tak sie zalamalam załamana ze mało co samobójstwa nie popełniłam i poszłam do psychologa ale tam jeszcze bardziej mnie zdolowali i znajoma poleciła mi psychiatrę bardzo mila kobieta byłam już parę razy u niej i wybiorę sie w tym miesiącu dobrze sie czuje psychicznie teraz nie mam żadnych myśli samobojczysz nic z tych rzeczy biorę od niej leki dała mi tabletki takie na wyciszenie i biorę je już dobre pół roku jak nie więcej na wieczór i spokojniejsza po nich jestem nie mam żadnych chorych jazd
że tak powiem waga Małego jest "bezpieczna" to już połowa sukcesu...będzie dobrze Kochana:*Przyczyn może być wiele począwszy od zespołu podkradania, przez zakażenie wewnatrzmaciczne, niewydolność łożyska na wadach genetycznych kończąc. Mam dostać sterydy i będą mnie obserwować, pewnie jakieś dodatkowe badania zleca. Eh. Zobaczymy
[emoji127] 28.10.2017
gratuluję i cieszę się z TobąDziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę
hmm nie za późno? który masz dc?13. wrzesnia mam ugs kontrolne i dopiero wtedy sie dowiem co dalej. Mam 5 dniowe mroziaczki, wiec podejzewam, ze kolo 20.09 powinien byc juz transfer.
UWIELBIAM!!! [emoji39] [emoji39] [emoji39]A jakby któraś miała ochotę na nie-fit-obiad to u mnie dziś krokiety