dżoasia
Fanka BB :)
W srode... ta wczorajsza taka nieplanowana bylaJeste dobrze czuje ze bedą bliźniaki Asia kiedy kolejna beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W srode... ta wczorajsza taka nieplanowana bylaJeste dobrze czuje ze bedą bliźniaki Asia kiedy kolejna beta?
Mój mąż z Jastrzębia Zdroju jest, wiec niedaleko. Ale przed porodem już tam nie pojadę.Zapraszam do Bielska B. ☺
i tak trzymaćChyba takich słów mi było trzeba zrobię tak jak mówisz przestanę w koło mówić o dziecku bo ile można słuchać a nie chce aby małżeństwo mi sie rozwaliło a na nią mam wywalone niech robi co chce ja sie zajmę swoim małżeństwem aby było wszytko dobrze jest bardzo dobrze ale sama zauważyłam że jeden temat tylko dziecko muszę się wyhamować bo oglupieje ten moj chłop hehe A tym czasem kartoflaczek się piecze a ja pod kocykiem coś pięknego
To ja tez poproszeJak odpale potem kompa to ci podesle kilka prostych fajnych mam
Hehe, jak masz, to dajeszCieszę się bardzo ... A ja mam dużo takich historii . także jak tylko poprawiają Ci nastrój to będę pisać dalej
Kochans ja to biore juz tak od czerwca. Czasem.z niewielka przerwa.Powiedzcie czy to sie bierze przed i po transferze czy duzo wczesniej ?
U mnie dr zalecil.embrio gen we wczesniejszej klinice. W obecnej powiedzial.ze szkoda na to kasy bo maja super medium.do hodowli zarodkow a w tamtej wcześniejszej zalecal. I to jeden.i ten sam lekarz. Odradzal primo Vision ze to jest strata kasyDokladnie dobrze mowisz kliniki wcisna wszystko
Czy nie ma problemu z implantacja mysle ze tez jest a potwierdza albo wyklucza to wyniki immunologiczne. Jak plemniki jeszcze byly super i staralismy sie naturalnie to tez nigdy nie zaskoczylo
A nie opisujesz tu embrio glue
Bo ja pytam o embri gen
Co racja to racja musimy kiedyś znów się spotkaćA dzięki, dzięki. Mnie też się z tobą bardzo dobrze rozmawiało, bo też umiesz słuchać. Ale my najpierw poznałyśmy się tutaj
Do siebie było nam w końcu najbliżej, jako, że pochodzimy z jednego miasta