reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chyba takich słów mi było trzeba zrobię tak jak mówisz przestanę w koło mówić o dziecku bo ile można słuchać a nie chce aby małżeństwo mi sie rozwaliło a na nią mam wywalone niech robi co chce ;) ja sie zajmę swoim małżeństwem aby było wszytko dobrze jest bardzo dobrze ale sama zauważyłam że jeden temat tylko dziecko muszę się wyhamować bo oglupieje ten moj chłop hehe ;) A tym czasem kartoflaczek się piecze a ja pod kocykiem coś pięknego ;)
i tak trzymać

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zastosować dietę bezglutenowa? Czy już przed transferem - jeśli tak to na ile przed, czy dopiero po? Czy któraś z Was ma rozpisana taka dietę przykładowa przez dietetyczka i byłaby tak miła by udostępnić?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dokladnie dobrze mowisz kliniki wcisna wszystko :)
Czy nie ma problemu z implantacja mysle ze tez jest a potwierdza albo wyklucza to wyniki immunologiczne. Jak plemniki jeszcze byly super i staralismy sie naturalnie to tez nigdy nie zaskoczylo :(
A nie opisujesz tu embrio glue
Bo ja pytam o embri gen
U mnie dr zalecil.embrio gen we wczesniejszej klinice. W obecnej powiedzial.ze szkoda na to kasy bo maja super medium.do hodowli zarodkow a w tamtej wcześniejszej zalecal. I to jeden.i ten sam lekarz. Odradzal primo Vision ze to jest strata kasy

reklama
A dzięki, dzięki. Mnie też się z tobą bardzo dobrze rozmawiało, bo też umiesz słuchać. Ale my najpierw poznałyśmy się tutaj :)
Do siebie było nam w końcu najbliżej, jako, że pochodzimy z jednego miasta :)
Co racja to racja :) musimy kiedyś znów się spotkać :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry