reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chyba takich słów mi było trzeba zrobię tak jak mówisz przestanę w koło mówić o dziecku bo ile można słuchać a nie chce aby małżeństwo mi sie rozwaliło a na nią mam wywalone niech robi co chce ;) ja sie zajmę swoim małżeństwem aby było wszytko dobrze jest bardzo dobrze ale sama zauważyłam że jeden temat tylko dziecko muszę się wyhamować bo oglupieje ten moj chłop hehe ;) A tym czasem kartoflaczek się piecze a ja pod kocykiem coś pięknego ;)
i tak trzymać

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zastosować dietę bezglutenowa? Czy już przed transferem - jeśli tak to na ile przed, czy dopiero po? Czy któraś z Was ma rozpisana taka dietę przykładowa przez dietetyczka i byłaby tak miła by udostępnić?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dokladnie dobrze mowisz kliniki wcisna wszystko :)
Czy nie ma problemu z implantacja mysle ze tez jest a potwierdza albo wyklucza to wyniki immunologiczne. Jak plemniki jeszcze byly super i staralismy sie naturalnie to tez nigdy nie zaskoczylo :(
A nie opisujesz tu embrio glue
Bo ja pytam o embri gen
U mnie dr zalecil.embrio gen we wczesniejszej klinice. W obecnej powiedzial.ze szkoda na to kasy bo maja super medium.do hodowli zarodkow a w tamtej wcześniejszej zalecal. I to jeden.i ten sam lekarz. Odradzal primo Vision ze to jest strata kasy

reklama
A dzięki, dzięki. Mnie też się z tobą bardzo dobrze rozmawiało, bo też umiesz słuchać. Ale my najpierw poznałyśmy się tutaj :)
Do siebie było nam w końcu najbliżej, jako, że pochodzimy z jednego miasta :)
Co racja to racja :) musimy kiedyś znów się spotkać :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry