reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hmmm...jak dołączyłaś do tego forum to myślałam, że jesteś super przebojowom dziewczyną, która nie ma najmniejszych problemów z nawiązywaniem kontaktów. Nawet Ci trochę zazdrosciłam ;)
Osoby takie jak Ty ponoć dobrze rozładowują emocje poprzez twórczość np.malowanie :)
Może stworzysz jakieś arcydzieło a przy okazji sobie ulżysz ;-) ;)
Bo latwo mi sie rozmawia z ludzmi, ktorzy mnie nie widzą. Z Mężem gralam w gry (a konkretnie jedna) i spiewalam z nim.i jego kolegami piosenki, bo... nawet jakby pomysleli, ze jestem glupia to i tak nie wiedza kto. A wsrod ludzi w realu nie umiem taka być. Otwieram sie bardzo powoli i nie pogadalibyscie ze mna tyle dopoki bysmy sie nie poznali, bo ja obserwuje... nawet i was podczytywalam na poczatku zanim poczulam sie na tyle pewnie zeby cos napisac o sobie, mowiac sobie raz kozie smierc. Poza tym, moze to dziwnie brzmi, ale ludzie szybko mnie mecza... wole porobic cos sama, czy z mezem niz isc na impreze.

Ale prawda jest taka, ze baaardzo duzo pracuje nad soba. Juz mnie maile nie gryza (a nie lubilam ich odbierac) i juz umiem odezwac sie do ludzi ktorych nie znam.

A teraz chetnie bym sie z wami zobaczyla, bo jestescie cos na ksztalt grona kolezanek, ktore maja te same.problemy i z ktorymi mozna.szczerze.pogadac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam o progesteronie ,tzn.szukam i znajduje takie cos:
O co ludzie prosza w aptece:):):):):)
Poproszę Domestos do płukania jamy ustnej (chodziło o Dentosept)

Krem z jaja (krem Ziaja)
Poproszę coś na przeziębienie dla dziecka. W jakim wieku? 20 lat
Sidolux poproszę (chodziło o Sudocrem)
Szałwia i nabiał (chodziło o Tymianek i Podbiał)
Poproszę tabletki, takie białe i okrągłe, w kartonowym opakowaniu
Czy dostanę mleko Debilon? (chodziło o Bebilon)
Poproszę striptiz intensywny na bolące gardło (chodziło o Strepsils Intensive)
Płyn do płukania jamy intymnej
Poproszę sól filozoficzną
Maść na świąd osobisty
Poproszę test przeciwciążowy
Stoperan do uszu (chodziło o stopery)
Poproszę Halopierdol (chodziło o Haloperidol)
Nie pamiętam jak to się nazywało, ale jak mi pani pokaże, to będę wiedział, że to ten lek.

Na recepcie: krople do uszu – 10 kropli na szklankę wody
Takie kapsułki do oczu, które łykam
Poproszę szerszeń (chodziło żeń-szeń)
Syrop śledziowy (chodziło o prawoślazowy)

Na recepcie: 3x1 doustnie – dopochwowo
Poproszę Supermen (chodziło o Supremin)
Poproszę majtki przeciwporodowe
Coś na pocenie się mózgu
Poproszę Sex (chodziło o Zyx)
Nasienie koziorożca (chodziło o nasienie kozieradki)
Poproszę bukszpan (chodziło o Buscopan)
Syrop lewoślazowy (chodziło o prawoślazowy)
:D:D:D:D

:D:D:D:D
Dawno się tak nie uśmiałam:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo latwo mi sie rozmawia z ludzmi, ktorzy mnie nie widzą. Z Mężem gralam w gry (a konkretnie jedna) i spiewalam z nim.i jego kolegami piosenki, bo... nawet jakby pomysleli, ze jestem glupia to i tak nie wiedza kto. A wsrod ludzi w realu nie umiem taka być. Otwieram sie bardzo powoli i nie pogadalibyscie ze mna tyle dopoki bysmy sie nie poznali, bo ja obserwuje... nawet i was podczytywalam na poczatku zanim poczulam sie na tyle pewnie zeby cos napisac o sobie, mowiac sobie raz kozie smierc. Poza tym, moze to dziwnie brzmi, ale ludzie szybko mnie mecza... wole porobic cos sama, czy z mezem niz isc na impreze.

Ale prawda jest taka, ze baaardzo duzo pracuje nad soba. Juz mnie maile nie gryza (a nie lubilam ich odbierac) i juz umiem odezwac sie do ludzi ktorych nie znam.

A teraz chetnie bym sie z wami zobaczyla, bo jestescie cos na ksztalt grona kolezanek, ktore maja te same.problemy i z ktorymi mozna.szczerze.pogadac.

To musiało by być na totalnym odludziu... np. na pustyni:D Jakbyśmy się wszystkie naraz spotkały i zaczęły na przemian się śmiać, płakać, opowiadać jedna przez drugą... :D Ktoś mógłby zadzwonić gdzie trzeba :D Ale myślę, że my miałybyśmy najlepsze na świecie babskie spotkanie :D

Ja mysle ze jak wszystkie juz bedziemy szczesliwymi mamusiami to zorganizujemy sobie jakiś weekendowy zlot czarownic
Ja mam podobnie jak ty. Jestem spokojna, w nowym towarzystwie robie tylko dobra mine do zlej gry. Nie latwo mi nawiazywac znsjomosci nowe ale jak juz kogoś poznam, kto nadaje na tych falach co ja to sa jaja:rofl:

To ja też jak poznaje kogoś w realu najpierw obserwuje zanim się otworze. Mi potrzeba dużo czasu, żeby się do kogoś przekonać. I też łatwiej mi rozmawiać pisać na forum. Szczerze to ja jestem zamknięta osoba. Dzięki m staram bardziej otwierać się do ludzi. Choć nie powiem ze szwagierka a znamy się już 14 lat nie potrafię nadawać na tej samej fali. Nie umiem znaleźć tematu. Natomiast z koleżanką, która poznałam 2 lata temu non stop rozmawiamy czy to przez massenger czy w realu. Nawet po kilka godzin.
To samo jak poznalam @M@gda to tez na początku troszkę skrępowana byłam, ale szybko przeszło :) M@gda jesteś super słuchaczka i super się z Tobą rozmawia :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

wiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć :p mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...
ja też jeszcze z umiarem, im bliżej wizyty tym bardziej się boję że coś nie tak , ale już chce mieć za sobą tą wizytę i serduszkową i wtedy zacznę się cieszyć na całego. jak na razie nawet z mężem jeszcze na głos boimy się mówić o dzieciątku badz dzieciątkach

Zapraszam do Bielska B. ☺

reklama
Misis,
Diplo w zadnym wypadku nie zmniejsza skurczy macicy,jesli juz to powoduje ze sa one mniej odczuwalne. Daj sobie z tym spokoj, wez Relanium ,ktore zmniejsza napiecie miesni szkieletowych. Przeraza mnie czasami co lekarze przepisuja:(:(:(
No tez mnie to dziwi bo to lek nlpz na bole kregoslupa przeciwzapalny przeciwbolowy ale zeby rozkurczowy hmm. I raczej w ciazy soe go nie bierze.

Do góry