M@gda
Moderatorka
Bo latwo mi sie rozmawia z ludzmi, ktorzy mnie nie widzą. Z Mężem gralam w gry (a konkretnie jedna) i spiewalam z nim.i jego kolegami piosenki, bo... nawet jakby pomysleli, ze jestem glupia to i tak nie wiedza kto. A wsrod ludzi w realu nie umiem taka być. Otwieram sie bardzo powoli i nie pogadalibyscie ze mna tyle dopoki bysmy sie nie poznali, bo ja obserwuje... nawet i was podczytywalam na poczatku zanim poczulam sie na tyle pewnie zeby cos napisac o sobie, mowiac sobie raz kozie smierc. Poza tym, moze to dziwnie brzmi, ale ludzie szybko mnie mecza... wole porobic cos sama, czy z mezem niz isc na impreze.Hmmm...jak dołączyłaś do tego forum to myślałam, że jesteś super przebojowom dziewczyną, która nie ma najmniejszych problemów z nawiązywaniem kontaktów. Nawet Ci trochę zazdrosciłam
Osoby takie jak Ty ponoć dobrze rozładowują emocje poprzez twórczość np.malowanie
Może stworzysz jakieś arcydzieło a przy okazji sobie ulżysz
Ale prawda jest taka, ze baaardzo duzo pracuje nad soba. Juz mnie maile nie gryza (a nie lubilam ich odbierac) i juz umiem odezwac sie do ludzi ktorych nie znam.
A teraz chetnie bym sie z wami zobaczyla, bo jestescie cos na ksztalt grona kolezanek, ktore maja te same.problemy i z ktorymi mozna.szczerze.pogadac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom