reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hmmm...jak dołączyłaś do tego forum to myślałam, że jesteś super przebojowom dziewczyną, która nie ma najmniejszych problemów z nawiązywaniem kontaktów. Nawet Ci trochę zazdrosciłam ;)
Osoby takie jak Ty ponoć dobrze rozładowują emocje poprzez twórczość np.malowanie :)
Może stworzysz jakieś arcydzieło a przy okazji sobie ulżysz ;-) ;)
Bo latwo mi sie rozmawia z ludzmi, ktorzy mnie nie widzą. Z Mężem gralam w gry (a konkretnie jedna) i spiewalam z nim.i jego kolegami piosenki, bo... nawet jakby pomysleli, ze jestem glupia to i tak nie wiedza kto. A wsrod ludzi w realu nie umiem taka być. Otwieram sie bardzo powoli i nie pogadalibyscie ze mna tyle dopoki bysmy sie nie poznali, bo ja obserwuje... nawet i was podczytywalam na poczatku zanim poczulam sie na tyle pewnie zeby cos napisac o sobie, mowiac sobie raz kozie smierc. Poza tym, moze to dziwnie brzmi, ale ludzie szybko mnie mecza... wole porobic cos sama, czy z mezem niz isc na impreze.

Ale prawda jest taka, ze baaardzo duzo pracuje nad soba. Juz mnie maile nie gryza (a nie lubilam ich odbierac) i juz umiem odezwac sie do ludzi ktorych nie znam.

A teraz chetnie bym sie z wami zobaczyla, bo jestescie cos na ksztalt grona kolezanek, ktore maja te same.problemy i z ktorymi mozna.szczerze.pogadac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam o progesteronie ,tzn.szukam i znajduje takie cos:
O co ludzie prosza w aptece:):):):):)
Poproszę Domestos do płukania jamy ustnej (chodziło o Dentosept)

Krem z jaja (krem Ziaja)
Poproszę coś na przeziębienie dla dziecka. W jakim wieku? 20 lat
Sidolux poproszę (chodziło o Sudocrem)
Szałwia i nabiał (chodziło o Tymianek i Podbiał)
Poproszę tabletki, takie białe i okrągłe, w kartonowym opakowaniu
Czy dostanę mleko Debilon? (chodziło o Bebilon)
Poproszę striptiz intensywny na bolące gardło (chodziło o Strepsils Intensive)
Płyn do płukania jamy intymnej
Poproszę sól filozoficzną
Maść na świąd osobisty
Poproszę test przeciwciążowy
Stoperan do uszu (chodziło o stopery)
Poproszę Halopierdol (chodziło o Haloperidol)
Nie pamiętam jak to się nazywało, ale jak mi pani pokaże, to będę wiedział, że to ten lek.

Na recepcie: krople do uszu – 10 kropli na szklankę wody
Takie kapsułki do oczu, które łykam
Poproszę szerszeń (chodziło żeń-szeń)
Syrop śledziowy (chodziło o prawoślazowy)

Na recepcie: 3x1 doustnie – dopochwowo
Poproszę Supermen (chodziło o Supremin)
Poproszę majtki przeciwporodowe
Coś na pocenie się mózgu
Poproszę Sex (chodziło o Zyx)
Nasienie koziorożca (chodziło o nasienie kozieradki)
Poproszę bukszpan (chodziło o Buscopan)
Syrop lewoślazowy (chodziło o prawoślazowy)
:D:D:D:D

:D:D:D:D
Dawno się tak nie uśmiałam:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo latwo mi sie rozmawia z ludzmi, ktorzy mnie nie widzą. Z Mężem gralam w gry (a konkretnie jedna) i spiewalam z nim.i jego kolegami piosenki, bo... nawet jakby pomysleli, ze jestem glupia to i tak nie wiedza kto. A wsrod ludzi w realu nie umiem taka być. Otwieram sie bardzo powoli i nie pogadalibyscie ze mna tyle dopoki bysmy sie nie poznali, bo ja obserwuje... nawet i was podczytywalam na poczatku zanim poczulam sie na tyle pewnie zeby cos napisac o sobie, mowiac sobie raz kozie smierc. Poza tym, moze to dziwnie brzmi, ale ludzie szybko mnie mecza... wole porobic cos sama, czy z mezem niz isc na impreze.

Ale prawda jest taka, ze baaardzo duzo pracuje nad soba. Juz mnie maile nie gryza (a nie lubilam ich odbierac) i juz umiem odezwac sie do ludzi ktorych nie znam.

A teraz chetnie bym sie z wami zobaczyla, bo jestescie cos na ksztalt grona kolezanek, ktore maja te same.problemy i z ktorymi mozna.szczerze.pogadac.

To musiało by być na totalnym odludziu... np. na pustyni:D Jakbyśmy się wszystkie naraz spotkały i zaczęły na przemian się śmiać, płakać, opowiadać jedna przez drugą... :D Ktoś mógłby zadzwonić gdzie trzeba :D Ale myślę, że my miałybyśmy najlepsze na świecie babskie spotkanie :D

Ja mysle ze jak wszystkie juz bedziemy szczesliwymi mamusiami to zorganizujemy sobie jakiś weekendowy zlot czarownic
Ja mam podobnie jak ty. Jestem spokojna, w nowym towarzystwie robie tylko dobra mine do zlej gry. Nie latwo mi nawiazywac znsjomosci nowe ale jak juz kogoś poznam, kto nadaje na tych falach co ja to sa jaja:rofl:

To ja też jak poznaje kogoś w realu najpierw obserwuje zanim się otworze. Mi potrzeba dużo czasu, żeby się do kogoś przekonać. I też łatwiej mi rozmawiać pisać na forum. Szczerze to ja jestem zamknięta osoba. Dzięki m staram bardziej otwierać się do ludzi. Choć nie powiem ze szwagierka a znamy się już 14 lat nie potrafię nadawać na tej samej fali. Nie umiem znaleźć tematu. Natomiast z koleżanką, która poznałam 2 lata temu non stop rozmawiamy czy to przez massenger czy w realu. Nawet po kilka godzin.
To samo jak poznalam @M@gda to tez na początku troszkę skrępowana byłam, ale szybko przeszło :) M@gda jesteś super słuchaczka i super się z Tobą rozmawia :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

wiem to wszystko właśnie wiec dlatego nie tryskam szczęściem tylko traktuje tą info z dystansem a dziewczyny mnie tu "kopią", że mam się cieszyć :p mózgu sie nie da wyłączyć więc myśli dobre biją się z tymi niespokojnymi...
ja też jeszcze z umiarem, im bliżej wizyty tym bardziej się boję że coś nie tak , ale już chce mieć za sobą tą wizytę i serduszkową i wtedy zacznę się cieszyć na całego. jak na razie nawet z mężem jeszcze na głos boimy się mówić o dzieciątku badz dzieciątkach

Zapraszam do Bielska B. ☺

reklama
Misis,
Diplo w zadnym wypadku nie zmniejsza skurczy macicy,jesli juz to powoduje ze sa one mniej odczuwalne. Daj sobie z tym spokoj, wez Relanium ,ktore zmniejsza napiecie miesni szkieletowych. Przeraza mnie czasami co lekarze przepisuja:(:(:(
No tez mnie to dziwi bo to lek nlpz na bole kregoslupa przeciwzapalny przeciwbolowy ale zeby rozkurczowy hmm. I raczej w ciazy soe go nie bierze.

Do góry