Gosia ,
szczerze mowiac sama nie wiem co o tym sadzic,bo z jednej strony jest to specjalne podloze ktore wspomaga rozwoj embrionu i ma zmniejszac ryzyko poronienia,z drugiej strony zwieksza ilosc ciaz ,ale nie przeklada sie to na ilosc urodzonych dzieci. Ma polepszyc komunikacje pomiedzy ebrio i endometrium. Robili jakies badania ,ktore przeprowadzono na 1300 pacjentkach w 14 roznych klinikach ,efekt ponoc taki ze zwiekszyla sie ilosc ciaz i zmniejszyla poronien.Wierzyc w to ???Jesli masz na to kase ,to sprobowac zawsze warto,tyle ze ...u was nie lezy problem w implantacji i poronieniach a w plemnikach .Chyba bedac w tej sytuacji skupilabym sie na TYM temacie. Moja klinika oferuje mi wszystkie cuda i tez sie nad tym zastanawiam co w koncu brac. Jest duzo dziewczyn ,ktore to braly ,zaciazyly i pozostaly w tej ciazy,pytanie jest czy dlatego ze to wziely ,czy z tysiaca innych powodow ? To jest niestety powod ,dla ktorego klinik moga nam wszystko wciskac i opowiadac ,bo nikt nigdy nie udowodni co na koncu pomoglo. A kasa leci.