reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A te bóle okresowe ? Czuje że zaraz dostanę no wiem że to nie możliwe ale tak się czuje:((((
Przy stymulacji takich nie mialam, za to teraz przed criotransferem tak. Dziewczyny mnie tu uspokajaja wiec i Tobie mowie, ze bedzie dobrze:) moze jajniki masz powiekszone od pecherzykow i ci uciskaja... nie wiem... a na ktora masz wizyte?

reklama
Przy stymulacji takich nie mialam, za to teraz przed criotransferem tak. Dziewczyny mnie tu uspokajaja wiec i Tobie mowie, ze bedzie dobrze:) moze jajniki masz powiekszone od pecherzykow i ci uciskaja... nie wiem... a na ktora masz wizyte?
Na 14 :( do tego mam mokro i już nie wiem co mam myśleć chyba oszaleje zaraz:(

krew oddana , to teraz czekanie na wynik. za kazdym razem tlumacze sobie ze bedzie co ma byc, i tak wplywu nie mam na to, a i tak jak przyjdzie co do czego to serce w gardle, rece sie trzesa jak na odwyku. powinni nas usypiac na conajmniej miesiac po transferze
Zrob sobie ten trening autogenny schulza o ktorym pisala @gosia321 mi pomaga sie uspokoic i po tym zasypiam:) na youtubie jest duzo tego:) moze przespisz do wyniku

Dziewczyny wczoraj zdecydowałam że nie będę robić badań prenatalnych. Ponieważ tak czy inaczej urodze moje dziecko na które czekałam 8 lat.
Czy myślicie że to źle?

reklama
Na 14 :( do tego mam mokro i już nie wiem co mam myśleć chyba oszaleje zaraz:(
Kochana jak masz mokro to sie z mezem zatrzymajcie w jakims hotelu na godzinke :) w koncu do zapladniania musi byc swieze nasienie:D bedzie dobrze! Jak bierzesz gonapeptyl to nie ma opcji zeby cos zlego sie podzialo!

Do góry