reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wczoraj zdecydowałam że nie będę robić badań prenatalnych. Ponieważ tak czy inaczej urodze moje dziecko na które czekałam 8 lat.
Czy myślicie że to źle?
Kochana decyzja nalezy do Ciebie! Jesli bedziesz miec wskazania i przez to mozna byloby dziecku jakos wczesniej pomoc to warto zrobic. A jesli nie bedzie jakichs wskazac to mysle ze nie ma potrzeby:)

reklama
Kochane mam 2 pytania:

1.chciała bym oczyscictroche organizm z tych stymulacji bo miaam 3 w nie duzym odstepie czasowym. I normalnie zrobila by dietę Ewy Dabrowskiej ale być może cud się zdarzy i iui się uda wiec boje się ze może być ona zbyt restrykcyjna. Znacie jakieś sposoby na oczyszczenie organizmu?

2. Czy mogę na własna reke zaczac brac DHEA Eljota na odmłodzenie jajec? Dodam zebiore koenzym q10 solgara. To nie to samo? Mogę przyjmowac oba jednocześnie? A może ten solgar wystarczy??

Dżoana jakie plany na dziś? Zwiedzanie Krakowa? ;)
Jak dzisiejsze samopoczucie? Lepiej??
Nalykalam sie relanium i kto mi kaze wstac z lozka:p nadrabiam zaleglosci w czytaniu - pozyczylam chyba z pol roku temu ksiazki od kol i musze w koncu jej oddac:) a u Ciebie jak? Nie kombinuj z dietami kochana bo przekombinujesz... organizm potrzebuje wszystkich skladnikow pokarmowych a dieta dabrowskiej to masakra...
Wystarczy jesc produkty z pelnego przemialu, duzoooo warzyw i owocow, pestki, orzechy, nasiona chia, na obiadki gotowane/pieczone mieso lub ryby, na podwieczorek zupki warzywne, na kolacje salatki. Nabial poltlusty - nie chudy! Poza tym koktajle owocowo-warzywne i dla oczyszczenia sie z lekow duuuuuzo wody, ona najlepiej wyplukuje te syfy. Moze byc z cytrynka - dodatkowo odkwasisz organizm:)

Dziewczyny wczoraj zdecydowałam że nie będę robić badań prenatalnych. Ponieważ tak czy inaczej urodze moje dziecko na które czekałam 8 lat.
Czy myślicie że to źle?
Wiesz co ja tez tak myslalam ale to nie do konca o to chodzi. Bo prenatalne moga wykryc jakas wade ktora mozna wyleczyc w ciazy albo byc przygotowanym na leczenie zaraz po porodzie.

Nalykalam sie relanium i kto mi kaze wstac z lozka:p nadrabiam zaleglosci w czytaniu - pozyczylam chyba z pol roku temu ksiazki od kol i musze w koncu jej oddac:) a u Ciebie jak? Nie kombinuj z dietami kochana bo przekombinujesz... organizm potrzebuje wszystkich skladnikow pokarmowych a dieta dabrowskiej to masakra...
Wystarczy jesc produkty z pelnego przemialu, duzoooo warzyw i owocow, pestki, orzechy, nasiona chia, na obiadki gotowane/pieczone mieso lub ryby, na podwieczorek zupki warzywne, na kolacje salatki. Nabial poltlusty - nie chudy! Poza tym koktajle owocowo-warzywne i dla oczyszczenia sie z lekow duuuuuzo wody, ona najlepiej wyplukuje te syfy. Moze byc z cytrynka - dodatkowo odkwasisz organizm:)
dzięki kochana. Dieta Dąbrowskiej to masakra???? Jak to?
Ja robię dokładnie to co Ty. Leżę i czytam super kingę :):) I nie mam zamiaru nic robic do 13 a co!!!

reklama
Dziękuję dziewczyny ja już po.... dobrze sie spało wracamy do domku.. . Miała łącznie ok 12 pęcherzyków a dobrych jest tylko 6...albo az...takze fajnie cieszę sie.. teraz jade do domku odpocZywać...
aż 6,aż 6 ! to szansa na 6 zarodków! :) poleż dziś i daj znaka ile będzie zarodeczków:) trzymam kciuki!

Do góry