ludek
Fanka BB :)
Ja niedlugo podchodze do crio strach przed porażka jest okropny..chyba nigdy w zyciu tak sie nie balam
Mnie akurat crio się udało także trzeba wierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niedlugo podchodze do crio strach przed porażka jest okropny..chyba nigdy w zyciu tak sie nie balam
No niestety musimy próbować może i nam sie wkoncu uda ja od rana czuje sie kiepsko biegunkę mam brzuch mnie boli ogólnie taka osłabiona dzisiaj jestem boję sis tej wizyty tego 13 ciekawe co on wymyśli co robimy dalej ja mam tyle dobrze bo skończyłam dopiero 24 więc jeszcze mam czas ale lata bardzo szybko lecą ile razy podchodzilas ? I czy masz mrożone zarodki ja nie mam nic muszę od 0 zacząćWiem , co czujesz ja po nieudanej procedurze też miewam jeszcze gorsze dni , czasami nie mogę patrzeć na małe dzieci, na kobiety w ciąży, boli to mnie, dlaczego ja nie mogę?, wiem to nie jest dobre ale chyba sobie z tym nie radzę, nawet teraz łzy napływają mi do oczu. Mając 40 lat muszę się z tym pogodzić , bo boję się , że za chwilę będę zgorzkniała i nie do życia. Będę próbować jeszcze, ale już się tak nie nastawiam na cud, też mam wizytę w połowie września.
Przykro miW 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647
Przykro mi wiem co czujesz przeszłam to parę dni temu wypłacz się ile możesz wypij wygadaj się nam wykrzycz jutro będzie lepiej trzymaj sie kochanaW 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647
Przykro mi trzymaj sieW 7dpt beta 6.52 dziś 9dpt 0.647
I jak jest wynik ?przykro mi bardzo, mnie serce wali jak nie wiem. strasznie sie boje ze znow nic z tego
Oprócz poszukiwania macicy w moim przypadku ... To było najśmieszniejsze w całym transferze to mam nadzieje ze u Ciebie tez będzie miał dobrą rękę.Gratuluję,że sie udało:-) Nasz doktorek miał dobrą rękę:-) Mam nadzieję że i u mnie tak będzie, bo czekam na criotransfer we wrześniu.