Ewunka
Fanka BB :)
Bo z wyprzedaży kupiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo z wyprzedaży kupiłaś
U nas przyczyną jest endometrioza.
Muszę Wam powiedzieć, że wszystkie dziewczyny które ze mną wtedy walczyły doczekały się min 1 dziecka....
Bardzo dziękuję. Poczytałam opinie i raczej się zdecyduję na Gyncentrum. Nasz problem jest taki, że mam endometriozę III stopnia (w marcu laparoskopia i niby wszystko pousuwane). Jestem na Dostinexie i Eutyroxie. Kazali się szybko starać. Ale od tamtej pory mam monitoringi owulacji i ani razu nie pękł pęcherzyk mimo podawania pregnylu 15000j. Mój lekarz nie za bardzo ma dalszy pomysł. Proponowałam mu (po wyczytaniu na różnych forach o niepękających pęcherzykach), żeby najpierw zastosować stymulację, a później pregnyl ale nie jest przekonany, bo u mnie pęcherzyk normalnie sam rośnie. Idę jeszcze do dwóch lekarzy we wrześniu. Jak nic nie wymyślą to pójdę do Gyncentrum.
@kredka82 dziękuję za opinię najpierw spróbuję Katowice, ale będę pamiętać o Ostravie.
Dr Czerwińska zyskuje przy bliższym poznaniuMyślę że Gyncentrum to dobra decyzja, wiadomo jak każda klinika ma swoje plusy i minusy ale dzięki nim jestem teraz w 23tc bliźniaczej, ja osobiście chodzę do dr Anny Piekarz ale dziewczyny również polecają dr Mercika i dr Grettke, pani doktor Czerwińska też nie jest złym lekarzem tylko ma trochę dziwne podejście do pacjentów ale też jest dobrym specjalistom. Dr Marcik ma świetną rękę do transferów ;-)
O, a gdzie podchodziłaś i jaki miałaś protokół i ile jajek, zarodków? Miałaś problem z jakością jajek?U nas przyczyną jest endometrioza.
Muszę Wam powiedzieć, że wszystkie dziewczyny które ze mną wtedy walczyły doczekały się min 1 dziecka....
O, to na kindle? A to da się przesyłać? Bo ja bym chciała
Iphone 6s widać
Przepraszam, że się dopisuje ale ja mam wyliczony termin na 13.04 więc bliziutko
Dr Czerwińska zyskuje przy bliższym poznaniu