kredka82
Fanka BB :)
Na komorce nie widzeWidac mój suwaczek czy coś na mieszalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na komorce nie widzeWidac mój suwaczek czy coś na mieszalam
Iphone 6s widaćW S 7 widzę
Witam wszystkie staraczki .Mam do oddania leki które mi zostały po stymulacjach. Lutinus100mg term. 04/2018. Opakowanie bez aplikatora. Estrofem2mg term.02/2019, 2opak.minus 4 tabl. Encorton5 mg term.03/2018. opak . Clostilbegyt50mg. term.07/2019 opak. Luteina50mg podjęzykowa 09/2017 0rgametril5mg.term.05/2019 15 tab. Jak ktoś chętny z okolic Olsztyna to proszę o wiadomość
Ja bralam rano acard wazne by o tej samej porze bracMam pytanie do dziewczyn które biorą acard. Ja zapytam gin o to choć ostatnio mi aspirynę odradzał ale powiem że to ustalone z immunologiem, choc immunolog zabronił mi brać encortonu ale tego mu akurat nie przekażę bo stawiam wszytsko na jedną kartę i od niedzieli biorę 10 mg bo mi zostało z poprzednich transferów i nie wiem kiedy brać ten acard. Czy rano, czy wieczór, czy wsjo rybka
Wspolczuje Ci bo ja bym chyba zawal miala...
Bardzo dziękuję. Poczytałam opinie i raczej się zdecyduję na Gyncentrum. Nasz problem jest taki, że mam endometriozę III stopnia (w marcu laparoskopia i niby wszystko pousuwane). Jestem na Dostinexie i Eutyroxie. Kazali się szybko starać. Ale od tamtej pory mam monitoringi owulacji i ani razu nie pękł pęcherzyk mimo podawania pregnylu 15000j. Mój lekarz nie za bardzo ma dalszy pomysł. Proponowałam mu (po wyczytaniu na różnych forach o niepękających pęcherzykach), żeby najpierw zastosować stymulację, a później pregnyl ale nie jest przekonany, bo u mnie pęcherzyk normalnie sam rośnie. Idę jeszcze do dwóch lekarzy we wrześniu. Jak nic nie wymyślą to pójdę do Gyncentrum.Umów się do dr Mercika, lub do dr. Piekarz Adamczyk lub dr Grettki tylko ostrzegam ten ostatni jest małomówny. Wizyta nie zobowiązuję. Zobaczysz co wymyślą, a jak CI sie nie spodoba to będziesz szukać innej kliniki. A jaki jest wasz problem??
Relanium to podstawa Ja brałam 2xdziennie. Teraz mam plan być na l4 do końca tygodnia(przypuszczam że transfer będę mieć w przyszły czwartek) a od poniedziałku wracam do pracy, a po pozytywnej becie l4 i nie wiem jak to będzie w pracy jak to relanium brać będę.
Mysle ze rozsadna decyzjaBardzo dziękuję. Poczytałam opinie i raczej się zdecyduję na Gyncentrum. Nasz problem jest taki, że mam endometriozę III stopnia (w marcu laparoskopia i niby wszystko pousuwane). Jestem na Dostinexie i Eutyroxie. Kazali się szybko starać. Ale od tamtej pory mam monitoringi owulacji i ani razu nie pękł pęcherzyk mimo podawania pregnylu 15000j. Mój lekarz nie za bardzo ma dalszy pomysł. Proponowałam mu (po wyczytaniu na różnych forach o niepękających pęcherzykach), żeby najpierw zastosować stymulację, a później pregnyl ale nie jest przekonany, bo u mnie pęcherzyk normalnie sam rośnie. Idę jeszcze do dwóch lekarzy we wrześniu. Jak nic nie wymyślą to pójdę do Gyncentrum.
@kredka82 dziękuję za opinię najpierw spróbuję Katowice, ale będę pamiętać o Ostravie.