Tak mam fragmin. Teraz w aptekach jest jakiś tańszy odpowiednik więc zapytam co mam wykupić. Jeszcze chyba 15 ampułkostrzykawek zostało mi z ostatnego razu
Neoparin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam fragmin. Teraz w aptekach jest jakiś tańszy odpowiednik więc zapytam co mam wykupić. Jeszcze chyba 15 ampułkostrzykawek zostało mi z ostatnego razu
Jeśli to jedyny lęka na rozrzedzenie krwi to bez różnicy. Gdybyś dodatkowo dostała zastrzyki to wówczas między jednym a drugim lekiem musi być min 6h przerwy a najlepiej wtedy brać jeden rano (zastrzyk ) i wieczorem acardMam pytanie do dziewczyn które biorą acard. Ja zapytam gin o to choć ostatnio mi aspirynę odradzał ale powiem że to ustalone z immunologiem, choc immunolog zabronił mi brać encortonu ale tego mu akurat nie przekażę bo stawiam wszytsko na jedną kartę i od niedzieli biorę 10 mg bo mi zostało z poprzednich transferów i nie wiem kiedy brać ten acard. Czy rano, czy wieczór, czy wsjo rybka
Mi kazali akard rano clexane wieczórJeśli to jedyny lęka na rozrzedzenie krwi to bez różnicy. Gdybyś dodatkowo dostała zastrzyki to wówczas między jednym a drugim lekiem musi być min 6h przerwy a najlepiej wtedy brać jeden rano (zastrzyk ) i wieczorem acard
[emoji127] 28.10.2017
Czyli co lekarz to inne zalecenia [emoji38] pewnie jedna cholera ważne żeby dwóch na raz nie braćMi kazali akard rano clexane wieczór
dasz rade, cuda sie zdarzaja ale masz racje , lepiej byc milo zaskoczonym niz niemilo rozczarowanym ,czekanie jest wykanczajace, cos o tym wiem .24dpt. Powiedziała, że na 90% nic z tego nie będzie. Pęcherzyk jest za mały i nie ma nawet ciałka zółtkowego.
Swoje już wypłakałam i nie chcę się nakręcać że może jakimś cudem...
Tylko to czekanie dobija...czekanie na nic.
Dziewczyny a czytacie jakies ksiazki o ciazy itd? Bo szukalam na chomikuj ale nie moge nic w pdf znalezc... gdyby ktoras miala w pdf to chetnie na maila przyjme[emoji8]