Ja bralam 1x ranoMam pytanie do dziewczyn które biorą acard. Ja zapytam gin o to choć ostatnio mi aspirynę odradzał ale powiem że to ustalone z immunologiem, choc immunolog zabronił mi brać encortonu ale tego mu akurat nie przekażę bo stawiam wszytsko na jedną kartę i od niedzieli biorę 10 mg bo mi zostało z poprzednich transferów i nie wiem kiedy brać ten acard. Czy rano, czy wieczór, czy wsjo rybka
reklama
Tez sie boje masz tydzien po mnieA ja mam na 4 kwietnia [emoji3] czasami tak sie boje ze ten czar prysnie jak banka mydlana.
Neoparin teraz kupowalam z refundacja za 3zl. A receptę mialam na ClexanePrzepisuje neoparin on kosztuje 80zl bo po podobno fragminu nie ma na hurtowniach.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ewunka
Fanka BB :)
co za ludzie .......Podadzą, tylko za 2 tygodnie. Tutaj jest aborcja bez przyczyny możliwa do 14 tygodnia ciąży. Ale że było dużo aborcji że względy na płeć (czyli że rodzice nie chcieli czy to dziewczynki czy to chlopca) przy robieniu testu , robione jest też jaka płeć ma dziecko tylko pacjentka- matka może się dowiedzieć dopiero 14 tyg ciąży żeby takowej aborcji zapobiec
kredka82
Dziewczyny musimy sie modlic i wierzyc ze bedzie dobrze!Tez sie boje masz tydzien po mnie
To nasz czas!
Ewunka
W samsung S 7 widzęW galaxy s6 tez nie...
Mozna suwaczek z telefonu zrobic i wtedy widac
Ostatnia edycja:
kredka82
[emoji17]W S 7 widzę
No to akurat nie koniecznie tak jest jak piszesz bo mnie prowadzi dr Anna Piekarz a punkcję robiła mi dr Alicja Gajewska - Kucharek, pierwszy transfer robił dr Mercik, drugi dr Grettke i trzeci znowu dr Mercik... Ale w Gyncentrum transfer robią tylko Ci dwaj lekarze. A punkcję to nie wiem pewnie ta pani dr i dr Grettke i dr Mercik. Ale i tak polecam bo tak jak piszesz laboratorium super, wykwalifikowany personel i lekarze też się przykładają.
Mi raz tranfer robiła dr Gajewska, ale średnio go wspominam. Za to dr Mercik w transferach osiągnął mistrzostwo ☺
reklama
Podziel się: