kiedy ja endo to mam zawsze w porzoAnecia ty to leć do monopolowego po czerwone wytrawne jak mus to mus!!!!
reklama
meg86
Fanka BB :)
A powiedzieli Dlaczego miałaś te krwawienie?Ja 3 razy krwawiłam zaczęło się w 6 tyg pierwsze i było wszytstko Ok za pierwszym razem pojechałam do ginka i to był 6 tydzień i było Ok za drugim już w nocy i do szpitala na IP też 6 tydzień i któryś dzien nie pamietam i tam 4 dni lezałam i w szpitalu jeszcze raz poleciała mi krew z brudem a tak to 2 razy sama krew świeża i na na razie mam spokój przez 2 tyg czasem pojawiają się brudy ale teraz rzadziej bo wcześniej miałam więcej ,8 tydzień ciązy u mnie.Będzie dobrze
tusiaczzek1988
Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@dzia trzymaj się, strasznie mi przykro :-(
meg86
Dopochwowo kilka pierwszych jestJak to jest z pierwszym USG w ciąży?Jest ono dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
jeszcze lepsze ukrwienie nie zaszkodzi haha a serio te wszystkie leki hormony itp ci nie niszczą endo? szczęściarakiedy ja endo to mam zawsze w porzo
nie niszczyły.. teraz trzecie podejście do ivf i w sumie w pon. mi powie jak endo.. ja to wgl u siebie podejrzewam endometrioze tak na marginesie jezeli juz mowimy o endometrium i mowiłam o tym gin ale stwierdziła ze nie bedzimy robic specjalnie laparo.. a wnoszę po tym że czesto podczas przytulanek mnie boli ..jeszcze lepsze ukrwienie nie zaszkodzi haha a serio te wszystkie leki hormony itp ci nie niszczą endo? szczęściara
Nie kompletnie w szpitalu nic nie powiedzieli, żadnego krwiaka nic kompletnie nie miałam ,moja gim powiedziała żeby nie panikować bo nic złego się nie dzieje nie wiadomo jaka przyczyna była ale jak poczuję że coś mi leci od razu patrze bo już jestem na tym punkcie przewrażliwiona.A powiedzieli Dlaczego miałaś te krwawienie?
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
W czwartek [emoji173]️a kiedy masz??
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Wieże. Mam nadzieję że u mnie też nie będzie to nic poważnego. A co jaki czas masz wizyty? Ja miałam co tydzień i może to za często było...Nie kompletnie w szpitalu nic nie powiedzieli, żadnego krwiaka nic kompletnie nie miałam ,moja gim powiedziała żeby nie panikować bo nic złego się nie dzieje nie wiadomo jaka przyczyna była ale jak poczuję że coś mi leci od razu patrze bo już jestem na tym punkcie przewrażliwiona.
reklama
meg86
A jakie leki ci podawali. Ja tydzień temu miałam odstawić progesteron a dziś dostałam prolutex przez tydzieńNie kompletnie w szpitalu nic nie powiedzieli, żadnego krwiaka nic kompletnie nie miałam ,moja gim powiedziała żeby nie panikować bo nic złego się nie dzieje nie wiadomo jaka przyczyna była ale jak poczuję że coś mi leci od razu patrze bo już jestem na tym punkcie przewrażliwiona.
Podziel się: