reklama
Mi czasami wyjdze jakis ale znacznie mniejszy i wiem ze cieple te zastrzyki takie robia krwiaki i staraj sie masowac miejsce po zastrzyku zeby guzy nie zostaly ci, mi jeden zostal i nie chce zejsc.Mnie szczypie bez chłodzenia także dziękuję i sporbuje twojego sposobu bo masakra jest po prostu[emoji9]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyrazy współczucia Magda.
Froncia to mamy tylko 3 dniową róznicę między sobą. Ja od wtorku menopur gonal i gonapeptyl i wizyta kontrolna 21DziewcZyny ja juz po wizycie..... progesteron spadł i działamy dalej...... Ale sie cieszę.. .. od dziś menopur i puregonI cały czas gonapeptyl 25 sierpnia kolejna wizyta
Froncia to mamy tylko 3 dniową róznicę między sobą. Ja od wtorku menopur gonal i gonapeptyl i wizyta kontrolna 21
No to super.. . Fajnie iść z kims ....super... Ale się cieszę.... życzę dużo pięknych Jajcorow
ja tez się cieszę i liczę jeszcze na Dżoanę że w podobnym terminie będzie miala transfer jak my Co do jajcorów przy każdym z podejść a było ich dwa miałam po 6 jajek. Teraz mam większe dawki więc liczę na więcej. A właśnie jakie masz dawki leków?No to super.. . Fajnie iść z kims ....super... Ale się cieszę.... życzę dużo pięknych Jajcorow
Evelin83
Fanka BB :)
podczas transferu mialam okolo 10 mm przez 3 dni wzroslo z 8, ale u mnie tez zawsze kiepsko bylo z endo. poprzedni crio odwolany wlasnie z tego powodu. jadlam duzo migdalow i czerwone wino, awokado. estrofem na poczatku kazal mi lekarz lykac potem po okresie dopochwowo i odkad luteine biore to znow lykam estrofem. od 8 mm jest mozliwy transfer, ja poprzednim razem tez mialam grubsze bo 13 mm, ale sie nie udalo, skonczylo sie poronieniem , wiec teraz sie pocieszam ze moze ciensze to bedzie lepiej szybciej sie zagrzebia i zostana juz ze mna transfer mialam w 19 dc wiec jesli masz 5 dniowe to jest jezzcze 5 dni zeby wzroslo, badz dobrej mysliJa po wizycie i jest średnio endo 5mm 14dc, zwiększono mi estrofem do 2x2 dziennie kolejna wizyta we wtorek. Jak rosło Wasze endo? Czy jest jeszcze szansa, że podrośnie i bede miała crio?
pij codziennie lampkę wina czerwonego wytrawnego i jedz orzechy i migdały. To pomaga na endo.Ja po wizycie i jest średnio endo 5mm 14dc, zwiększono mi estrofem do 2x2 dziennie kolejna wizyta we wtorek. Jak rosło Wasze endo? Czy jest jeszcze szansa, że podrośnie i bede miała crio?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana ja po dzisiejszej wizycie obstawiam transfer na 25 lub 28 sierpnia, pewnie jako pierwsze pójdę "na odstrzał" a ty kiedy kontrola?ja tez się cieszę i liczę jeszcze na Dżoanę że w podobnym terminie będzie miala transfer jak my Co do jajcorów przy każdym z podejść a było ich dwa miałam po 6 jajek. Teraz mam większe dawki więc liczę na więcej. A właśnie jakie masz dawki leków?
Podziel się: