reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie szczypie bez chłodzenia także dziękuję i sporbuje twojego sposobu bo masakra jest po prostu[emoji9]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi czasami wyjdze jakis ale znacznie mniejszy i wiem ze cieple te zastrzyki takie robia krwiaki i staraj sie masowac miejsce po zastrzyku zeby guzy nie zostaly ci, mi jeden zostal i nie chce zejsc.

Ja po wizycie i jest średnio endo 5mm 14dc, zwiększono mi estrofem do 2x2 dziennie kolejna wizyta we wtorek. Jak rosło Wasze endo? Czy jest jeszcze szansa, że podrośnie i bede miała crio?

No to super.. . Fajnie iść z kims ....super... Ale się cieszę.... życzę dużo pięknych Jajcorow
ja tez się cieszę i liczę jeszcze na Dżoanę że w podobnym terminie będzie miala transfer jak my :) Co do jajcorów przy każdym z podejść a było ich dwa miałam po 6 jajek. Teraz mam większe dawki więc liczę na więcej. A właśnie jakie masz dawki leków?

Ja po wizycie i jest średnio endo 5mm 14dc, zwiększono mi estrofem do 2x2 dziennie kolejna wizyta we wtorek. Jak rosło Wasze endo? Czy jest jeszcze szansa, że podrośnie i bede miała crio?
podczas transferu mialam okolo 10 mm przez 3 dni wzroslo z 8, ale u mnie tez zawsze kiepsko bylo z endo. poprzedni crio odwolany wlasnie z tego powodu. jadlam duzo migdalow i czerwone wino, awokado. estrofem na poczatku kazal mi lekarz lykac potem po okresie dopochwowo i odkad luteine biore to znow lykam estrofem. od 8 mm jest mozliwy transfer, ja poprzednim razem tez mialam grubsze bo 13 mm, ale sie nie udalo, skonczylo sie poronieniem , wiec teraz sie pocieszam ze moze ciensze to bedzie lepiej szybciej sie zagrzebia i zostana juz ze mna ;) transfer mialam w 19 dc wiec jesli masz 5 dniowe to jest jezzcze 5 dni zeby wzroslo, badz dobrej mysli

reklama
ja tez się cieszę i liczę jeszcze na Dżoanę że w podobnym terminie będzie miala transfer jak my :) Co do jajcorów przy każdym z podejść a było ich dwa miałam po 6 jajek. Teraz mam większe dawki więc liczę na więcej. A właśnie jakie masz dawki leków?
Kochana ja po dzisiejszej wizycie obstawiam transfer na 25 lub 28 sierpnia, pewnie jako pierwsze pójdę "na odstrzał" :p :) a ty kiedy kontrola? :)

Do góry