reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tej stymulacji mam jedną blastke. teraz musimy dorobić jeszcze bo my wysyłamy do badań genetycznych. mieszane miałam uczucia bo byłam u malka. teraz do sroki idziemy. A tamtej nie znałam ale zobaczę.
Dlaczego wysylacie zarodki do badania? Sa w rodzinie jakies osoby chore czy z uwagi na wczesniejsze niepowodzenia?

Dlaczego wysylacie zarodki do badania? Sa w rodzinie jakies osoby chore czy z
Zaszłam rok temu w ciążę i na badaniach wyszły straszne rzeczy. ciążę przerwalismy no i badania u nas. Niestety u męża wyszło że ma translokacje i dziecku przekazał. Potem in vitro a w przerwie niestety znowu ciąża ze skutkiem jak u pierwszego więc wracamy dorobić więcej bo szansę są 50 na 50. A koszt badania 1-4 szt. to ok 8000 a 5-9 10000. więc będziemy tak długo się stymulować żeby blastek było trochę. ciężka drogę przeszliśmy ale wszystkie tu wiemy że warto.

Hej ja też wczoraj miałam 5dpt i dokładnie taka sama wydzieline aż poleciałam do wc bo się wystraszylam że to @ przyszla a to była taka dosłownie woda dziś też już tego nie mam
Kiedy betujesz? Ja jutro..
Ja niestety też tak miałam przy poprzednim transferze poczułam wodę wiec biegiem do toalety czy to nie @,u mnie okazało się pechowe,ale trzymam za was mocno kciuki mam nadzieję,że to jednak dobry znak [emoji9]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry