reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W pelni sie z toba zgadzam !!;), pisz wiecej jesli znsjdziesz czas , chetnie poczytam co broja oni w brzuszku;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Evelka37 i inne dziewczyny, ktorym sie udalo. Jest jeszcze forum ciezarowki po ivf (ja dzis na telefonie, wiec moze ktos z was moglby link dodac?) I tam tez zapraszamy. Moderatorka jest Ropuszka :) a gadamy glopoty o lozeczkach i innych takich.

Oczywiscie tu tez sie udzielamy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Evulek bylam w aptece i tam rozmawialam z farmaceutka bo nie ma takiej opcji tego Canestanu ze 2x1 przez 5 dni. Wiec moj doktorek chyba nie do kobca zorientowany w irlandzkich wielopakach[emoji6] sa 2 opcje 1 tabletka lub 3x1 na 3 dni i te wzielam. Wyslalam zdjecie lekarzowi i mowi ze ok.
Co prawda lekarz mi powiedzial ze mam sie nie smarowac clotrimazolum (nie wiem czemu skoro ten canestan to clotrimazole a wydawalo mi sie ze to to samo tylko ten canestan ma duze stezenie) posmarowalam sie rano i jest duza ulga bo dopiero na noc bede brala ten canestan i nie wiem czy w takim razie progesteron wypic czy wczesniej zaaplikowac?

Oczywiscie na ulotce pisze zeby unikac w pierwszym trymestrze i tylko za zgoda lekarza ale po pierwsze na ludzki rozum kto testowalby leki w ciazy? A po drugie farmaceutka mowila ze lekarze tu przepisuja to w pierwszym trymestrze tez i pacjentki czesto o to pytaja i to tez biora. No i chyba to bedzie mialo miejsza szkodliwosc na fasolinke niz grzyb.
Mysle ze tak[emoji4] bo jak to sie rozejdzie to dopiero bedziesz miala problem, wiesz ja tak ostatnio czasami mam uplawy tej luteiny i postanowilam w ciagu dnia przemywac rumiankiem, bo chyba dobre ma wlasciwosci przeciwzapalne, tak asekuracyjnie, bo boje sie infekcji, choc nie pamietam kiedy mi sie takie co przydarzylo to w ciąży o to pewnie latwiej. Dobrze ze juz lepiej ci, mnie od wczoraj żołądek boli i dzis sie nasila to, nie mam mdlosci (jeszcze) i nie wymiotuje ale ten zoladek dokuczac zaczyna.

Dziewczyny, a jest tu któraś z Was z Novum Warszawa od dr Lewandowskiego??? Tak jeszcze sobie poczytałam i myślę o tej klinice...coś dobrego lub złego mi powiecie????:)

oj broją ,brojà:-D czasami tak sie wierca kopia szaleja ze az musze sie polozyc.ale to jest najcudowniejsze uczucie na swiecie mimo , ze pobolewa troszke:tak:

Oj tak ,ciaza to taki okres wlasnie ;))cala ciaza zgaga i zatwardzenie mialam ze ciezko bylo zyc, to takie moje minusy Ale jeszxze raz chcialabym ciaze;))
A twoje minusy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a jest tu któraś z Was z Novum Warszawa od dr Lewandowskiego??? Tak jeszcze sobie poczytałam i myślę o tej klinice...coś dobrego lub złego mi powiecie????:)
Ja o klinice NOVUM będę wypowiadala się bardzo dobrze, bo to właśnie oni nam pomogli :) profesjonalni, mili, kompetentni a przede wszystkim skuteczni :) Ale nic nie powiem o dr Lewandowskim bo moją panią doktor jest dr Staroslawska ;) Pozdrawiam.

Do góry