reklama
Trafił nam się los na loterii, bo będzie Synek i Córeczka- Sara i Tobiasz[emoji7] [emoji7]Pięknie, że rosną i że kopią A już wiesz jaka płeć?
Na pewno wpadnę na ten forum jak powtórzę Wasz sukces
M@gda
Moderatorka
Masz Ładne zarodki, nic tylko się cieszyćTo znowu Ja.... jestem już po wizycie na której tak jak mówiłam nie dojdzie do transferu. Kazali odłożyć to na następny cykl.... ehhhh niby ok bo byłoby duże ryzyko komplikacji a z drugiej strony jestem zdeka wkurzona i zawiedziona. Mogli mi nie zwiększać menopuru z 112,5 na 150:/ może by mnie nie przestymulowali....... wrrr
Jeszcze pamiętam te słowa:jest Pani bardzo szczuplutka wiec musimy uważać żeby Pani nie przestymulować... ehhh
Oglądaliśmy zarodki. Są ponoć bardzo ładne. No, ale Pani doktor zaproponowała nam żeby podać podczas pierwszego transferu jeden zarodek.... ale raczej my będziemy chcieli 2. Pozdrawiam i życZę powodzenia innym
M@gda
Moderatorka
Super!!! Daj znac po wizycie co i jakJeszcze chwilka i jedziemy na wizyte ciekawe jak tam pęcherzyki się mają i czy punkcje będzie w piątek albo niedzielę trzymajcie kciuki aby było wszystko dobrze
Paulina, dasz radę się wpisać w kalendarz??
Ilona 88
Fanka BB :)
Super beta[emoji16]Dziękuję pięknie, Oska Będę głaskać
A jak tam twoi maluszki?
Ja już mam wynik drugiej bety - 221 (9 dpt dwóch blastocystów). W poniedziałek bylo 67. Fruwam nad ziemią
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin85
Hej dawno mnie nie było ale wpadłam w wir pracy żeby coć zarobic na te nasze staranka co myślicie o tym że nie leczone zęby moga obniżać płodność, ostatnio czytałam że mogą aktywowac układ immunologiczny i wtedy organizm uwaza ze to nie jest dobry czas na dzidziusia. Byłam na kontrolnej wizycie nic mnie nie bolało a tu 3 dziurki i chyba 2 do kanałówki
natalix0
Ja 29 dpt pierwszy raz usłyszałam serduszko ☺Wyniki już mam bo robiłam wczoraj badania. Beta 44667 estradiol 1849 progesteron 41,96. Wizyte mam dzisiaj i podgląd. 29dpt myślicie że może być już serduszko czy za wcześnie.
M@gda
Moderatorka
Nie wiem czy nieleczone zęby obniżają płodność, ale przed ciążą trzeba wyleczyć zęby, bo ciąża jeszcze dodatkowo je osłabi i może nie być co leczyć później...Hej dawno mnie nie było ale wpadłam w wir pracy żeby coć zarobic na te nasze staranka co myślicie o tym że nie leczone zęby moga obniżać płodność, ostatnio czytałam że mogą aktywowac układ immunologiczny i wtedy organizm uwaza ze to nie jest dobry czas na dzidziusia. Byłam na kontrolnej wizycie nic mnie nie bolało a tu 3 dziurki i chyba 2 do kanałówki
reklama
chlopkers
Jejku jak cudownie dużo zdrówka dla Was!Trafił nam się los na loterii, bo będzie Synek i Córeczka- Sara i Tobiasz[emoji7] [emoji7]
Podziel się: