reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To znowu Ja.... jestem już po wizycie na której tak jak mówiłam nie dojdzie do transferu. Kazali odłożyć to na następny cykl.... ehhhh niby ok bo byłoby duże ryzyko komplikacji a z drugiej strony jestem zdeka wkurzona i zawiedziona. Mogli mi nie zwiększać menopuru z 112,5 na 150:/ może by mnie nie przestymulowali....... wrrr
Jeszcze pamiętam te słowa:jest Pani bardzo szczuplutka wiec musimy uważać żeby Pani nie przestymulować... ehhh:)
Oglądaliśmy zarodki. Są ponoć bardzo ładne. No, ale Pani doktor zaproponowała nam żeby podać podczas pierwszego transferu jeden zarodek.... ale raczej my będziemy chcieli 2. Pozdrawiam i życZę powodzenia innym
Masz Ładne zarodki, nic tylko się cieszyć :):):)

Hej dawno mnie nie było ale wpadłam w wir pracy żeby coć zarobic na te nasze staranka:biggrin2: co myślicie o tym że nie leczone zęby moga obniżać płodność, ostatnio czytałam że mogą aktywowac układ immunologiczny i wtedy organizm uwaza ze to nie jest dobry czas na dzidziusia. Byłam na kontrolnej wizycie nic mnie nie bolało a tu 3 dziurki i chyba 2 do kanałówki:baffled:

Hej dawno mnie nie było ale wpadłam w wir pracy żeby coć zarobic na te nasze staranka:biggrin2: co myślicie o tym że nie leczone zęby moga obniżać płodność, ostatnio czytałam że mogą aktywowac układ immunologiczny i wtedy organizm uwaza ze to nie jest dobry czas na dzidziusia. Byłam na kontrolnej wizycie nic mnie nie bolało a tu 3 dziurki i chyba 2 do kanałówki:baffled:
Nie wiem czy nieleczone zęby obniżają płodność, ale przed ciążą trzeba wyleczyć zęby, bo ciąża jeszcze dodatkowo je osłabi i może nie być co leczyć później...

reklama
Do góry