dziewczyny czy was po punkcji tez tak szczypało i piekło ' na dole". Ja zawsze cos złape....taki mam organizm podatny na te świństwa. Martwię się, bo raczej nie powinnam nic brać. Smaruje tylko maścią ...ale raczej nie pomaga. Gdzies wyczytałam,ze można Lacibios fEMINA.
reklama
my wczoraj byliśmy na punkcji. To myslalam,ze ducha wyzione. Podali mi aż dwie kroplówki. Bo nie wiedziałam o Bożym świece gdzie jestem. No ale z czasem " wróciłam" do żywych. No i dziś embriolog dzwoniła ze zostało z 12 - 6 czyli 50 %. Na 100% nie jestem pewna czy ZZamora zrobi transfer. Mysle ze wszytsko okaże się w piatek.
Ja mislam kroplówke przed punkcją. Potem jak otworzyłam już oczy to byłam już na wyrku spytalam tylko dziewczyny obok czy na własnych nogach dotarłam, ona że tak i że leżę już z 15minut. Pogadaliśmy troszkę i na tym się skończyło.
dziewczyny czy was po punkcji tez tak szczypało i piekło ' na dole". Ja zawsze cos złape....taki mam organizm podatny na te świństwa. Martwię się, bo raczej nie powinnam nic brać. Smaruje tylko maścią ...ale raczej nie pomaga. Gdzies wyczytałam,ze można Lacibios fEMINA.
Ja zuzanka nie mam takich objawów
Justyna3007
Fanka BB :)
Mnie tylko lekko bolał brzuchJa zuzanka nie mam takich objawów
dżoasia
I jaI ja jak nic nie odczuwalam to odebralam pozytywna bete
M@gda
Moderatorka
Mnie też nic nie szczypałodziewczyny czy was po punkcji tez tak szczypało i piekło ' na dole". Ja zawsze cos złape....taki mam organizm podatny na te świństwa. Martwię się, bo raczej nie powinnam nic brać. Smaruje tylko maścią ...ale raczej nie pomaga. Gdzies wyczytałam,ze można Lacibios fEMINA.
M@gda
Moderatorka
Trzymamy kciukiJuż po wizycie a wiec tak dostałam jeszcze menopur 150 dzisiaj i jutro znowu wizyta i na 90% punkcja w sobotę; ) jutro powie o której być w sobotę; )
Justyna3007
M@gda jak możesz to dopisz mnie do kalendarza na 07.08 na 4 weryfikacje bo ja nie mogę się odpisać z góry dziękuję
reklama
Dziękuję już sie doczekać nie mogę; )Trzymamy kciuki
Podziel się: