reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To znowu Ja.... jestem już po wizycie na której tak jak mówiłam nie dojdzie do transferu. Kazali odłożyć to na następny cykl.... ehhhh niby ok bo byłoby duże ryzyko komplikacji a z drugiej strony jestem zdeka wkurzona i zawiedziona. Mogli mi nie zwiększać menopuru z 112,5 na 150:/ może by mnie nie przestymulowali....... wrrr
Jeszcze pamiętam te słowa:jest Pani bardzo szczuplutka wiec musimy uważać żeby Pani nie przestymulować... ehhh:)
Oglądaliśmy zarodki. Są ponoć bardzo ładne. No, ale Pani doktor zaproponowała nam żeby podać podczas pierwszego transferu jeden zarodek.... ale raczej my będziemy chcieli 2. Pozdrawiam i życZę powodzenia innym

Dziękuję pięknie, Oska :) Będę głaskać :)

A jak tam twoi maluszki? :happy2:

Ja już mam wynik drugiej bety - 221 (9 dpt dwóch blastocystów). W poniedziałek bylo 67. Fruwam nad ziemią :rofl:
Moje Krasnalki rosną jak na drożdżach i na zmianę męczą matkę kopniaczkami lub czkawką.[emoji7] [emoji4] Ale co tam. I tak mega szczęście. Dzisiaj już 23 tygodnie. Wyprawka mniej więcej jest gotowa.
Widzę, że coraz więcej dziewczyn z forum iui tu się pojawia. Wierzę, że każdej się w końcu uda.

Aaa i jeśli będą bliźniaki to wpadnij na forum bliźniakowych mam[emoji9]

Dziewczyny czy ktoras z Was ma astme? Kurcze ja nie wiem czemu ale mam od kilku lat astme i biore inhalatory (seretide 50 i ventolin) i jak rzucilam palenie (ponad 1.5 roku temu juz jest [emoji16]) to moja astma prawie zanikla. Ten inhalator ktory mialam rano i wieczor uzywalam tylko wieczor i to zmniejszyli mi dawke do minimalnej a ten dorazny to moze raz w miesiacu gdzie jak palilam to kilka razy dziennie. I od tygodnia gdzies caly czas czuje sie przyduszona i tym doraznym psikam kilka razy dziennie teraz a tamten rano i wieczor. Czy ciaza moze mi nasilic astme?

Dziewczyny czy ktoras z Was ma astme? Kurcze ja nie wiem czemu ale mam od kilku lat astme i biore inhalatory (seretide 50 i ventolin) i jak rzucilam palenie (ponad 1.5 roku temu juz jest [emoji16]) to moja astma prawie zanikla. Ten inhalator ktory mialam rano i wieczor uzywalam tylko wieczor i to zmniejszyli mi dawke do minimalnej a ten dorazny to moze raz w miesiacu gdzie jak palilam to kilka razy dziennie. I od tygodnia gdzies caly czas czuje sie przyduszona i tym doraznym psikam kilka razy dziennie teraz a tamten rano i wieczor. Czy ciaza moze mi nasilic astme?
Astmy nie mam ale mam za to straszne duszności

Moje Krasnalki rosną jak na drożdżach i na zmianę męczą matkę kopniaczkami lub czkawką.[emoji7] [emoji4] Ale co tam. I tak mega szczęście. Dzisiaj już 23 tygodnie. Wyprawka mniej więcej jest gotowa.
Widzę, że coraz więcej dziewczyn z forum iui tu się pojawia. Wierzę, że każdej się w końcu uda.

Aaa i jeśli będą bliźniaki to wpadnij na forum bliźniakowych mam[emoji9]

Pięknie, że rosną i że kopią :) A już wiesz jaka płeć? :)

Na pewno wpadnę na ten forum jak powtórzę Wasz sukces :rofl2:

reklama
Do góry