reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki Justyna. Ja jak idiotka odświeżałam wyniki co 10 min, bo miałam mieć w necie- miałam takie przeczucie,że się udało :(
ja niestety musiałam robić dzisiaj w dwóch róznych szpitalach bo w jednym nie mieli jakiegoś odczynnika na bete ale robili estr i progesteron a w drugim bete robią ale estradiol i progesteron dopiero na poniedziałem więc musiałam się trochę najeździć betę będę mieć po 13 a pozostałe po 17 masakra

reklama
Mam o tyle szczęście, że mam dziecko z poprzedniego podejścia, więc trochę inaczej znosi się teraz niepowodzenie. Powtórze bete w klinice, bo mam się zglosic w niedziele na potwierdzenie bety. łezek trochę poszło, ale już podnoszę się :)
Widzisz kochana Ty masz już jedno szczęście i masz dla kogo żyć :)

Do góry