reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do kogo jesteś zapisana go Gamety?? Ogólnie panuje tam bardzo miła atmosfera, pielęgniarki przemiłe ....niestety mnie w Gamecie się nie udało...chociaż wiem że wiele dziewczyn było zadowolonych... Ja trafiłam najpierw do dr Banaszczyk..i niestety nie polecam. Podobno bracia Radwan są ok, chociaż przy crio u jednego z nich podchodziłam i też się nie udało...niestety nikt nie zajął się moja tarczyca...jakby zapomnieli.
Okaże się 02.08 donkogo mnie tam wezmą. Mnie prowadzi tu w SzcEcinie lekarz i on jest endokrynologiem. W Łodzi będę miała tylko transfer i punkcję :)

Szczęśliwa jak nigdy, dziś rano hcg i beta na poziomie 215 w 11dpt :szok:
Gratuluję !!
Dla przypomnienia czytałam Twojego pierwszego posta i mam pytanie : po biopsji U Twojego M mrozili te plemniki czy zapladniali komórki ze świeżych ?
Która to była wasza procedura ze zapładniali wszystkie komórki ? Wystarczył fakt że plemniki były z biopsji i dlatego wszystkie od razu ??

Kciuki zaciśnięte!!!!!

Przyzwyczajaj się!!!! Dzieci tak mają żeby rodziców niepokoić i podnosić ciśnienie i nie widzą w tym nic złego... Hahaha... Tak to już jest....
To jak tak walczy to nie ma opcji żeby się później nie przyjął...

To teraz kciuki za przyrost....

Super.... A to plamienie to może za niski progesteron.... Może trzeba dawkę zwiększyć??? Dzwoniłas do lekarza!?

A ty już po oddaniu krwi!? Trzymam kciuki za ciebie już od wczoraj!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Tak, ja już po oddaniu krwi, z samego rana byłam w laboratorium. Wynik koło 16/17 ale obiacalam Mężowi ze wyniki obejrzymy razem jak On wróci z pracy. Chociaż szczerze mówiąc czuje ze się nie udało...

Dziewczyny dalej plamie taki brazowo bezowy kolor i dol brzucha boli bardzo.
Mialam 2 kropeczki podane wiec zastanawiam sie czy np mogla byc taka sytuacja ze jedna kropeczka zrobila miejsce drugiej?

Tak, ja już po oddaniu krwi, z samego rana byłam w laboratorium. Wynik koło 16/17 ale obiacalam Mężowi ze wyniki obejrzymy razem jak On wróci z pracy. Chociaż szczerze mówiąc czuje ze się nie udało...
Ja też tak czułam a wręcz byłam pewna... Czułam się zupełnie jak co miesiąc przed okresem. Poza tymi bolami mega miesiaczkowymi w nocy to wszystko było jak zawsze... I wyniki otwierał mąż... I mówi do mnie "ja nie znam się na tym ale tu jest napisane 220. To dobrze czy źle!? " a ja w ryk!!!
Mówię Ci dr Monika ma dobrą rękę... Wie co gdzie podać żeby się udało...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry