reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do kogo jesteś zapisana go Gamety?? Ogólnie panuje tam bardzo miła atmosfera, pielęgniarki przemiłe ....niestety mnie w Gamecie się nie udało...chociaż wiem że wiele dziewczyn było zadowolonych... Ja trafiłam najpierw do dr Banaszczyk..i niestety nie polecam. Podobno bracia Radwan są ok, chociaż przy crio u jednego z nich podchodziłam i też się nie udało...niestety nikt nie zajął się moja tarczyca...jakby zapomnieli.
Okaże się 02.08 donkogo mnie tam wezmą. Mnie prowadzi tu w SzcEcinie lekarz i on jest endokrynologiem. W Łodzi będę miała tylko transfer i punkcję :)

Szczęśliwa jak nigdy, dziś rano hcg i beta na poziomie 215 w 11dpt :szok:
Gratuluję !!
Dla przypomnienia czytałam Twojego pierwszego posta i mam pytanie : po biopsji U Twojego M mrozili te plemniki czy zapladniali komórki ze świeżych ?
Która to była wasza procedura ze zapładniali wszystkie komórki ? Wystarczył fakt że plemniki były z biopsji i dlatego wszystkie od razu ??

Kciuki zaciśnięte!!!!!

Przyzwyczajaj się!!!! Dzieci tak mają żeby rodziców niepokoić i podnosić ciśnienie i nie widzą w tym nic złego... Hahaha... Tak to już jest....
To jak tak walczy to nie ma opcji żeby się później nie przyjął...

To teraz kciuki za przyrost....

Super.... A to plamienie to może za niski progesteron.... Może trzeba dawkę zwiększyć??? Dzwoniłas do lekarza!?

A ty już po oddaniu krwi!? Trzymam kciuki za ciebie już od wczoraj!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Tak, ja już po oddaniu krwi, z samego rana byłam w laboratorium. Wynik koło 16/17 ale obiacalam Mężowi ze wyniki obejrzymy razem jak On wróci z pracy. Chociaż szczerze mówiąc czuje ze się nie udało...

Dziewczyny dalej plamie taki brazowo bezowy kolor i dol brzucha boli bardzo.
Mialam 2 kropeczki podane wiec zastanawiam sie czy np mogla byc taka sytuacja ze jedna kropeczka zrobila miejsce drugiej?

Tak, ja już po oddaniu krwi, z samego rana byłam w laboratorium. Wynik koło 16/17 ale obiacalam Mężowi ze wyniki obejrzymy razem jak On wróci z pracy. Chociaż szczerze mówiąc czuje ze się nie udało...
Ja też tak czułam a wręcz byłam pewna... Czułam się zupełnie jak co miesiąc przed okresem. Poza tymi bolami mega miesiaczkowymi w nocy to wszystko było jak zawsze... I wyniki otwierał mąż... I mówi do mnie "ja nie znam się na tym ale tu jest napisane 220. To dobrze czy źle!? " a ja w ryk!!!
Mówię Ci dr Monika ma dobrą rękę... Wie co gdzie podać żeby się udało...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry