Trzymam kciuki Justyna. Ja jak idiotka odświeżałam wyniki co 10 min, bo miałam mieć w necie- miałam takie przeczucie,że się udałoNie poddawaj sie powtórz betę za dwa dni będzie dobrze ja jeszcze nie mam wyników też się boję ale już nie mamy na to wpływu niestety
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Taka zmiana o 180 ° wyjdzie Wam na dobre [emoji28]No mogą [emoji3] a jak mąż slyszy ze blizniaki to mowi "a my takie spokojne ciche zycie prowadzimy a tu taki szok moze przysc?" ale i tak bedziemy sie cieszyc.
[emoji127] 28.10.2017
Justyna3007
ja niestety musiałam robić dzisiaj w dwóch róznych szpitalach bo w jednym nie mieli jakiegoś odczynnika na bete ale robili estr i progesteron a w drugim bete robią ale estradiol i progesteron dopiero na poniedziałem więc musiałam się trochę najeździć betę będę mieć po 13 a pozostałe po 17 masakraTrzymam kciuki Justyna. Ja jak idiotka odświeżałam wyniki co 10 min, bo miałam mieć w necie- miałam takie przeczucie,że się udało
anetka303
Ilu dniowy zarodek miałaś podany? Ważny przyrost po 48 godzHej dziewczyny mam wynik bety 21,7 9dpt zarodek mrożony, nie wiem czy się cieszyć, czy za niska ta beta, lekarz niby mówi że wynik jest ok
[emoji127] 28.10.2017
No co drugi dzień 350 km w Novum u dr . ZamoryO rety to się najeździsz... a u kogo leczysz się w Novum??
5 dniowy, mrożonyIlu dniowy zarodek miałaś podany? Ważny przyrost po 48 godz
[emoji127] 28.10.2017
walczaca o szczescie
Walczyc trzeba dalej :-)Mam o tyle szczęście, że mam dziecko z poprzedniego podejścia, więc trochę inaczej znosi się teraz niepowodzenie. Powtórze bete w klinice, bo mam się zglosic w niedziele na potwierdzenie bety. łezek trochę poszło, ale już podnoszę się
walczaca o szczescie
Super wynik. Gratuluje i... zazdroszczę ;-)
Ktore podejscie i iludniowy korpus??
Ktore podejscie i iludniowy korpus??
Szczęśliwa jak nigdy, dziś rano hcg i beta na poziomie 215 w 11dpt
reklama
Justyna3007
Widzisz kochana Ty masz już jedno szczęście i masz dla kogo żyćMam o tyle szczęście, że mam dziecko z poprzedniego podejścia, więc trochę inaczej znosi się teraz niepowodzenie. Powtórze bete w klinice, bo mam się zglosic w niedziele na potwierdzenie bety. łezek trochę poszło, ale już podnoszę się
Podziel się: