Mi ta babeczka kazała zadzwonić w 1dc zeby sie umówić bo dr przyjmuje na wizytę startowa ok 21dc. No i tak wlasnie sie umówiliśmy. Żadnych pytań czy jesteśmy wystarczająco "wyjątkowi".
Zreszta jego zimne podejście do pacjenta mnie troche odstrasza wiec jesli trafie potem np do wojewódzkiego to nie bede zła..
Ja jestem po pierwszej wizycie w novum, zlecona miałam histeroskopie ze względu na poprzedni wynik po histero - ze mam zapalenie endometrium. Histero juz mi zrobili, zapalenie dalej jest, i skończyłam antybiotyk. We wtorek jadę na biopsje sprswdzajaca czy pomogło. Umówiłam sie na ta wizytę do przypadkowej gin - Lewickiej.
Mam tez od razu wizytę u endokrynolog.
Jesli wynik bedzie ok to antyki i wizyta startująca w 20dc.
U nas nasienie mocno sie poprawiło przez rok. Mieliśmy ruch 6%, żywych tylko 25%, teraz jest ruch 26%, żywe juz w normie. Morfologia mała - 2%. Defragmentacja ok, wiązankę z hialuronem troche zaniżone. Ale Lewy powiedział, ze po stronie męskiej nie widzi tu do ivf problemu.
Kurczę, ja miałam Menopur 225 i wychodowalam 3, nierównej wielkości pecherzyki... takze to chyba zależy od organizmu. Ja słabo zareagowałam.
Gosia, tamten post był do ciebie, Ivo musiała nicki pomylić
Napisane na iPad w aplikacji
Forum BabyBoom