reklama
annemarie
Fanka BB :)
powinnas odczekac okolo 2 tyg,bo przy bardzo powiekszonych jajnikach,jest zagrozenie ze obroca sie wokol wlasnej osi,co jest cholernie niebezpieczne,oprocz tego bol brzucha i ewentualne krwawienie.spokojnie daj im wrocic do normalnych rozmiarow,moja dobra rada ,a zrobisz jak uwazaszGirls ile po punkcji moza wrócić do aktywności fizycznej ?
annemarie
Gosia,moja tez w powijakach bo ilekroc juz mysle ,ze cos wiem to pojawia sie cos nowego i musze resetowac wiedze.Jak macie kesz ,polecilabym ci wizyte u Lewego,on tam jest od skomplikowanych przypadkow i takie tez wychodza potem w ciazy.Nie owija w bawelne i mowi szczerze ,ze bedzie ciezko,za to go cenie,jego asystenke bym...nie bede sie wyrazacNo z pierwszym.to sie zgodze ale moja wiedza to jest jeszcze w powijakach porownujac do annemarie
annemarie
A co powiedzieli w Invikcie?Pierwszy moj typ to byl zamora ale poczytalam opinie i troche mnie to zniechecilo. Teraz albo Wojewodzki ale chyba jednak wlasnie Taszycka. Chcem jechac na wizyte zeby uslyszec czy jestesmy takim kiepskim przypadkiem czy jednak jest u nas szansa na nasze upragnione dziecko. Z wizyty w invictie jestem zadowolona ale moj niedosyt musze jeszcze zaspokoic wizyta w Novum
annemarie
max bylo 3x2 dziennie,albo relanium jak masz zeby uspokoic nadczynnosc macicy.Dziewczyny a ile nospy mozna? Bo ja nie wiem co to te skurcze? Czy to takie mrowienie?
misis188
Ja po transferze brałam 3x1
-nie wiem czy mozna wiecejDziewczyny a ile nospy mozna? Bo ja nie wiem co to te skurcze? Czy to takie mrowienie?
meg86
Każda chyba Odczuwa inaczej. U mnie są silne i czuje to tak jakby mi macica zasysala powietrze haha ciężko to opisać. Nożna porównać do tych które są podczas orgazmu. Dzisiaj wyczytałam że rumianek działa przeciw skurczom macicy więc Oprócz nospy mozna wypić herbatkęDziewczyny a ile nospy mozna? Bo ja nie wiem co to te skurcze? Czy to takie mrowienie?
reklama
Pierwszy moj typ to byl zamora ale poczytalam opinie i troche mnie to zniechecilo. Teraz albo Wojewodzki ale chyba jednak wlasnie Taszycka. Chcem jechac na wizyte zeby uslyszec czy jestesmy takim kiepskim przypadkiem czy jednak jest u nas szansa na nasze upragnione dziecko. Z wizyty w invictie jestem zadowolona ale moj niedosyt musze jeszcze zaspokoic wizyta w Novum
Napisz jak wrażenia po Invictcie. Tez chciałam tam konsultacje.
Kto tam jest dobry i co Ci zaoferowali?
Spróbuj się w Novum wcisnąć do szefa,będą cię zbywac brakiem miejsc.
Nie daj się zbić z tropu.
Podziel się: