reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już jestem ale żeby wyjechać z Gdańska to jest jakaś masakra. A więc 21dpt beta 3185 estradiol 4241(troche za duży już zmiejszyła mi dawę) progesteron 32, tsh1,090(ok) Widać jednego kropka, ale gdzieś w głębi była też druga malutka kropusia ledwo widoczna może coś z niej się rozwinąć .Byłam u dr. Hasik też bardzo fajna jak Hajdusianek.
Super gratulacje :*

reklama
Już jestem ale żeby wyjechać z Gdańska to jest jakaś masakra. A więc 21dpt beta 3185 estradiol 4241(troche za duży już zmiejszyła mi dawę) progesteron 32, tsh1,090(ok) Widać jednego kropka, ale gdzieś w głębi była też druga malutka kropusia ledwo widoczna może coś z niej się rozwinąć .Byłam u dr. Hasik też bardzo fajna jak Hajdusianek.
Super!! Ja też dziś pół dnia byłam w Invicie [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wszystkich zaklinałam o tego dzidziusia, więc nie wiem czy to konkretnie ona :D:D Ale i tak bym jej nie zostawiła na zimnie, głodnej samej... no za miętka jestem, rodzicie powiedzieli, że zgłupiałam, ale co tam.

Przytulanie, przytulaniem, ale noszenie na rękach?? Z tym mógłby być problem :)

A boćki musze ogarnąć, że gniazdo jest. Podobno wyjątkowy urodzaj na bocki był w tym roku, wiec może już za rok??
Szkoda tylko ze nas depcze po palcach ...a no i lubi gryźć jak nie Man w kieszeni marchewki

Nie no jeden bocian nas żeruje Ale na stałe nie przesiasuje.

Już nieczynne. Dlatego wyniki miałam mieć w necie :/
Wejdź na stronę diag.pl i tam online wyniji tylko musisz mieć nr zlecenia. Mnie zawsze dają nr zlecenia. Jak się zalogujesz to będą widoczne.
A ja juz 3 kawę piję i mialam dzisiaj iść na betę, to 10dpt ale zrezygnowałam. Przecierpie weekend na lekach ,a w poniedziałek będę juz pewna.
Pomału łapę depresję, to byla ostatnia próba dofinansowanie do leków.
Od nowa wszystko, bo nie mam zadnych mrozakow.
Może w ogóle nie robić tej bety tylko czekać ma okres? ?????

Dzwoniłam, baba powiedziała mi że "próbka jest jeszcze na aparacie, wyniki powinny być do godziny" jakoś jestem coraz bardzije "zasrana" ;-( a mój M nawet nie wie ze dziś krew robiłam...

Wejdź na stronę diag.pl i tam online wyniji tylko musisz mieć nr zlecenia. Mnie zawsze dają nr zlecenia. Jak się zalogujesz to będą widoczne.
A ja juz 3 kawę piję i mialam dzisiaj iść na betę, to 10dpt ale zrezygnowałam. Przecierpie weekend na lekach ,a w poniedziałek będę juz pewna.
Pomału łapę depresję, to byla ostatnia próba dofinansowanie do leków.
Od nowa wszytko, bo zadnych mrozakow.
Może w ogóle nie robić tej bety tylko czekać ma okres? ?????
Też tak miałam, ale dziewczyny mnie namówiły i teraz umieram przed kompem :p

reklama
Dzwoniłam, baba powiedziała mi że "próbka jest jeszcze na aparacie, wyniki powinny być do godziny" jakoś jestem coraz bardzije "zasrana" ;-( a mój M nawet nie wie ze dziś krew robiłam...
już 19 jest to "lekkie" opóźnienie....jej aż mi napięcie do mojej nudy w łóżku wprowadziłaś :D

Do góry