a tam pieprzysz! piątek jest lenia mająJa odświeżam w kółko stronę diagnostyki i nie ma wyników ;-( Już mi się chce płakać, to na pewno zły znak ;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tam pieprzysz! piątek jest lenia mająJa odświeżam w kółko stronę diagnostyki i nie ma wyników ;-( Już mi się chce płakać, to na pewno zły znak ;-(
To dobry znak! Czuje w kosciach[emoji16]Ja odświeżam w kółko stronę diagnostyki i nie ma wyników ;-( Już mi się chce płakać, to na pewno zły znak ;-(
U siebie tez bede probowac na nfz mamy karty w poradni genetycznej a lekarka zna emka rodzicow wiec mam nadzieje ze szybko nas przyjmieTe badania Cftr i Azf możesz zrobić w Mastermed Białystok na NFZ
Miały być wyniki o 18 i nadal nie ma ;-(Witam i jak wynik już krwi jest jak udało się?
Kuźwa a ja zaraz zejdę... cały dzień jakoś dawałam rade, a teraz masakra.a tam pieprzysz! piątek jest lenia mają
A ja teraz to jestem przerażona.... ;-(To dobry znak! Czuje w kosciach[emoji16]
ale to diagnostyka wyniki on line. mam dzwonić na jakąś infolinie?Zadzwon tam
Ja mialam kiedys miec o 16 a byly juz po 13 ale mi to szczescia nie przynioslo. Bedzie git!Kuźwa a ja zaraz zejdę... cały dzień jakoś dawałam rade, a teraz masakra.