reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj jest, ***** jest niesprawiedliwe...., bez mrozaków, bez pieniędzy mogę zapomnieć o wszystkim już...
jakbym byla w innej sytuacji to bym ci normalnie dala te hajsy! Ale qrwa sama sie przez ostatni rok wystrzelalam... 40tys sie poszlo bawic na malediwach, o nadplacie kredytu moge zapomniec, jezdze starym czupkiem ktory ledwo sie toczy ale jesli tylko psycha mi nnie siadzie to chocbym miala sprzedac to mieszkanie w ch** i mieszkac pod mostem to bede walczyc!!! Ty tez dasz rade! Silna jestes! Idz na ta laparo, niech ci skluja je jajniory jeszcze raz, zaczniesz reagowac lepiej na leki to bedziesz miec mrozakow od grona, bedziesz rodzic jedno za drugim:) ja wczesniejnie reagowalam, zrobili mi doslownie sito z jajnikow (po ponad 30 dziur na sztuke) ale zaczely produkowac:)

walczacaoszczescie,a Ty miałaś jakiekolwiek znaki z nieba,objawy??
Ty tez leczysz się w Novum?? Tam jest napisane,że test po 14 dniach,a jak ci kazała twoja doktorowa???

Jestem coraz bardziej załamana :( właśnie wyszłam od lekarki. Znowu to samo, że pęcherzyki dziwne że pierwszy raz takie widzi że nie wie czy coś z nich będzie w ogóle. Może być że jajeczka w nich ok a może być że do dupy :( okaże się w piątek na punkcji...
Conta lekarka pieprzy moze nigdy takich nie widziala bonnie prowadzila wczesniej stymulacji

walczacaoszczescie,a Ty miałaś jakiekolwiek znaki z nieba,objawy??
Ty tez leczysz się w Novum?? Tam jest napisane,że test po 14 dniach,a jak ci kazała twoja doktorowa???
Jednego dnia.mialam strasznie ostry bol brzucha,we wtorek przez chwile. Wczoraj brązowy jasny śluz i od tamtej pory cisza... dzis mam 9dpt 4dniowego kropka, doktorowa zalecala mi zrobic bede 12 dpt i taki mialam przez chwile zamiar ale potem moke drogie Panie doradzaly rpbic ją juz dzis i tak.o to poruszenie na forum od godziny przez glupie spoznienie diagnostyki... :-) a Ty jak??

Eh....mam nadzieje ze jeszcze ktoś wrzuci Ci ten wynik. Jak ja robiłam betę w diagnostyce to zawsze prosiłam o wynik na cito o w ciągu max 4 godz miałam w necie wszystko. To czekanie jest najgorsze [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017
Wrzuca tylko to czekanie dobija czlowieka... :-( tak sobie po.cichutku pomyślałam ze chyba jakby byla negatywna to.widac id razu,a tak to cos tam sie moze dzieje?? :-)

reklama
Do góry