reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hm jeszcze nic nie jest przesądzone...Ja miałam ale bezowy śluz. A czujesz jakbyś okres miała mieć? Ja w sumie czułam...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Bardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolor

Przyjmuję jakiś żel, ale ostatnio tez było tak samo najpierw brązowy, a wieczorem już plamienia... staram się wierzyć, i serio dużo spokojniej teraz do transferu podeszłam,także nie mam już na siebie innego pomysłu.
Ilodniowe zarodki miałaś?? jeśli 5 dniowe, to idź na betę, zazwyczaj coś powinna pokazać, ale nie załamuj się jakby nic nie pokazała, zdarza się, że pokazuje dopiero później.

Dziewczyny mam problem dostałam zastrzyki - Prolutex biorę je od wczoraj , miejsca po ukłuciach są teraz tak bolesne że nie idzie wytrzymać czy któraś z was też tak miała ? Jutro mam transfer i boje się że coś może pójść przez to nie tak.....

reklama
Bardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolor
Jasny ale brązowy to jeszcze może być. Jak do jutra Ci się nie rozkręci to zrób betę

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry