reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oczekiwanie2017
Dziewczyny a u mnie dziś 8 dpt i brązowy śluz... ;-( Zawsze poprzedzał @.... chyba znowu się nie udało
Nie myśl tak, może to podraznienie (np.od leków jeśli takie przyjmujesz).
Hm jeszcze nic nie jest przesądzone...Ja miałam ale bezowy śluz. A czujesz jakbyś okres miała mieć? Ja w sumie czułam...Dziewczyny a u mnie dziś 8 dpt i brązowy śluz... ;-( Zawsze poprzedzał @.... chyba znowu się nie udało
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
walczaca o szczescie
Przyjmuję jakiś żel, ale ostatnio tez było tak samo najpierw brązowy, a wieczorem już plamienia... staram się wierzyć, i serio dużo spokojniej teraz do transferu podeszłam,także nie mam już na siebie innego pomysłu.Nie myśl tak, może to podraznienie (np.od leków jeśli takie przyjmujesz).
walczaca o szczescie
Bardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolorHm jeszcze nic nie jest przesądzone...Ja miałam ale bezowy śluz. A czujesz jakbyś okres miała mieć? Ja w sumie czułam...
Szczescie1986
Niech się przyklei dziubasek ten jeden i niech zostanie z mamuskaPowodzenia dzis. @Oczekiwanie2017 niech korpus zostanie z Mama na najblizsze 9 msc :-)
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ilodniowe zarodki miałaś?? jeśli 5 dniowe, to idź na betę, zazwyczaj coś powinna pokazać, ale nie załamuj się jakby nic nie pokazała, zdarza się, że pokazuje dopiero później.Przyjmuję jakiś żel, ale ostatnio tez było tak samo najpierw brązowy, a wieczorem już plamienia... staram się wierzyć, i serio dużo spokojniej teraz do transferu podeszłam,także nie mam już na siebie innego pomysłu.
Dziewczyny mam problem dostałam zastrzyki - Prolutex biorę je od wczoraj , miejsca po ukłuciach są teraz tak bolesne że nie idzie wytrzymać czy któraś z was też tak miała ? Jutro mam transfer i boje się że coś może pójść przez to nie tak.....
reklama
Jasny ale brązowy to jeszcze może być. Jak do jutra Ci się nie rozkręci to zrób betęBardzo delikatnie, ale czuję... Wczoraj nic nie czułam, także się uspokoiłam a dziś już jest gorzej. Czuję się jak na okres i nawet wkładkę mam brudną na taki niby jasny, ale brązowy kolor
Podziel się: