Alfistka
Fanka BB :)
Ja szłam i długim i krótkim, a jak krótkim to od 5dc zastrzyki, także u każdej inaczejJa szłam krótkim protokołem i zaczęłam brać zastrzyki 2 dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja szłam i długim i krótkim, a jak krótkim to od 5dc zastrzyki, także u każdej inaczejJa szłam krótkim protokołem i zaczęłam brać zastrzyki 2 dc.
Ja zrobilam sobie hybrydy przezroczyste na czas wyjazdu i mialam je pomalowane kolorowym lakierem i pani mnie zapytala czy to hybrydy czy lakier wiec mowie ze takie 2w1 i ona ze nie musze zmywac tego lakieru. W nogach tez mialam pomalowane i skarpetki.Spokojnie ja miałam hybrydy i nikt mi nic nie powiedział. A dobrze pamiętam że Ty jesteś w GynCentrum w Kato ?
Moje wzrosło z 7,51 na 7,52dziewczyny czy bardzo wam spadło amh po stymulacjach?
O rety to straszne... :-(Ja 2 lata temu 23.07 zobaczyłam 2 kreski, 6t3d widziałam pikające serduszko a 2 tyg później dowiedziałam się ze serduszko stanęło kilka dni po poprzedniej wizycie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam pytanie [emoji780] może idiotyczne, ale jak nie was to kogo mam się spytać. Czy w czasie leczenia uczęszczacie na siłkę??pytam bo mam przerwę i chciałabym pozbyć się oponki przez te zastrzyki, jak myślicie czy to nie będzie problem dla mięśni potem?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja dziś już sune ...oponki musi spascNie widzę problemu, żeby się iść na siłownię, chyba, że gorzej się poczujesz.
Na zlot ja tez chce,ale boje sie,ze znowu nie tym razem... :-( paznokcia ja zmylam jedbego i wystarczyl ;-)Dobrze że jak obudziłam się o 5:30 na zastrzyki to już zasnąć nie mogłam bo dzięki temu Was nadrobiłam
No to po kolei...
U mnie niestety nie ma innej opcji dojazdu do pracy jak auto...
No i generalnie o to wczoraj ścięłam z moim M bo moje auto żeby przeszło trzeba by mega porobić i wywalić kupę kasy co się nie opłaca bo i tak pojeździ jeszcze max rok. Chciałam kupić za 2 max 3 tysiące jakiegokolwiek gracika by jeszcze z dwa lata pojeździć a M stwierdził że ma już dość gratów i chce kupić auto które mieliśmy zgodnie z planem kupić właśnie gdzieś za dwa trzy lata takie już porządne. A ja nie chcę ze względu na leczenie bo nie wiemy ile to wyjdzie... Ehhh....
Bosz dziękuję bardzo bardzo!!! Czasami mam straszny żal do siebie o to wszystko i bez Was to bym chyba w depresję wpadła :*
Ja miałam od 2dc stymulację ale z tego co czytałam to bardzo różnie jest więc spokojnie
Nie. Ja w Katowicach. No przy lekach zawsze już w 10 - 11 dc miałam odpowiednie ale to przy iui i tylko 2 pęcherzykach. Może teraz przy dużej ilości lepiej poczekać choć boję się żeby nie przedobrzyli...
Mam nadzieję że Pani doktor wie co robi w końcu mierzyła te największe pęcherzyki choć oczywiście nie powiedziała mi jakie duże są ale chyba widziałam że miały gdzieś w granicy 1,2...
O to, to, to! Jak mnie to wkurwia!
Człowiek zostawia u nich kilkanaście tysięcy a oni nawet nic Ci powiedzieć nie potrafią. To jest masakra jakaś o wszystko wypytywać. Gdyby nie forum i net to 90% rzeczy bym nie wiedziała! Oni chyba właśnie z takiego założenia wychodzą że przecież wszystko z netu wiemy... Wrrrr....
To nie ma znaczenia przy tym badaniu
Czekanie jest najgorsze doskonale Cię rozumiem ale już niebawem będzie Ci to wynagrodzone!!!! Zobaczysz zrobimy sobie zlot z wózkami
Dobra dziewczyny mam głupie pytanie czy musiałyście mieć zmyte wszystkie paznokcie do punkcji?
Powodzenia dzis. @Oczekiwanie2017 niech korpus zostanie z Mama na najblizsze 9 msc :-)Dziewczyny, dziś wielkie trzymanie kciuków na @Oczekiwanie2017 i jej transfer ślicznej blastusi. Oby szczęśliwy tak jak reszta życia w kompletnej rodzinie !!!!