reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie ja miałam hybrydy i nikt mi nic nie powiedział. A dobrze pamiętam że Ty jesteś w GynCentrum w Kato ?
Ja zrobilam sobie hybrydy przezroczyste na czas wyjazdu i mialam je pomalowane kolorowym lakierem i pani mnie zapytala czy to hybrydy czy lakier wiec mowie ze takie 2w1 i ona ze nie musze zmywac tego lakieru. W nogach tez mialam pomalowane i skarpetki.

Dziewczyny mam pytanie [emoji780] może idiotyczne, ale jak nie was to kogo mam się spytać. Czy w czasie leczenia uczęszczacie na siłkę??pytam bo mam przerwę i chciałabym pozbyć się oponki przez te zastrzyki, jak myślicie czy to nie będzie problem dla mięśni potem?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak wogole to wczorajszy dzien nie nalezal do najlepszych o i trwal prawie 24h.. transfer mialam o 7 wiec musialam wstac o 4.30 zebysmy sie zebrali i dojechali do kliniki. Lot opozniony byl o 2h wiec spac poszlam ok 4 rano.. dawno nie czulam sie tak zmeczona!
Boje sie o moje kropki bo wiecie jak to jest w podrozy i do tego jeszcze zmiana cisnien..

Szkoda ze jeszcze nie wynalezli metody zeby kontrolowac je od pierwszego dnia w brzuchu.

Powodzenia na dzis wszystkim[emoji11][emoji11][emoji11]

Dziewczyny mam pytanie [emoji780] może idiotyczne, ale jak nie was to kogo mam się spytać. Czy w czasie leczenia uczęszczacie na siłkę??pytam bo mam przerwę i chciałabym pozbyć się oponki przez te zastrzyki, jak myślicie czy to nie będzie problem dla mięśni potem?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie widzę problemu, żeby się iść na siłownię, chyba, że gorzej się poczujesz.

Dobrze że jak obudziłam się o 5:30 na zastrzyki to już zasnąć nie mogłam bo dzięki temu Was nadrobiłam :)
No to po kolei...

U mnie niestety nie ma innej opcji dojazdu do pracy jak auto... :(
No i generalnie o to wczoraj ścięłam z moim M bo moje auto żeby przeszło trzeba by mega porobić i wywalić kupę kasy co się nie opłaca bo i tak pojeździ jeszcze max rok. Chciałam kupić za 2 max 3 tysiące jakiegokolwiek gracika by jeszcze z dwa lata pojeździć a M stwierdził że ma już dość gratów i chce kupić auto które mieliśmy zgodnie z planem kupić właśnie gdzieś za dwa trzy lata takie już porządne. A ja nie chcę ze względu na leczenie bo nie wiemy ile to wyjdzie... Ehhh....

Bosz dziękuję bardzo bardzo!!! Czasami mam straszny żal do siebie o to wszystko i bez Was to bym chyba w depresję wpadła :*

Ja miałam od 2dc stymulację ale z tego co czytałam to bardzo różnie jest więc spokojnie :)

Nie. Ja w Katowicach. No przy lekach zawsze już w 10 - 11 dc miałam odpowiednie ale to przy iui i tylko 2 pęcherzykach. Może teraz przy dużej ilości lepiej poczekać choć boję się żeby nie przedobrzyli...
Mam nadzieję że Pani doktor wie co robi w końcu mierzyła te największe pęcherzyki choć oczywiście nie powiedziała mi jakie duże są ale chyba widziałam że miały gdzieś w granicy 1,2...

O to, to, to! Jak mnie to wkurwia!
Człowiek zostawia u nich kilkanaście tysięcy a oni nawet nic Ci powiedzieć nie potrafią. To jest masakra jakaś o wszystko wypytywać. Gdyby nie forum i net to 90% rzeczy bym nie wiedziała! Oni chyba właśnie z takiego założenia wychodzą że przecież wszystko z netu wiemy... Wrrrr....

To nie ma znaczenia przy tym badaniu :)

Czekanie jest najgorsze doskonale Cię rozumiem ale już niebawem będzie Ci to wynagrodzone!!!! Zobaczysz zrobimy sobie zlot z wózkami :)

Dobra dziewczyny mam głupie pytanie :) czy musiałyście mieć zmyte wszystkie paznokcie do punkcji?
Na zlot ja tez chce,ale boje sie,ze znowu nie tym razem... :-( paznokcia ja zmylam jedbego i wystarczyl ;-)

reklama
Do góry