Dobrze że jak obudziłam się o 5:30 na zastrzyki to już zasnąć nie mogłam bo dzięki temu Was nadrobiłam
No to po kolei...
U mnie niestety nie ma innej opcji dojazdu do pracy jak auto...
No i generalnie o to wczoraj ścięłam z moim M bo moje auto żeby przeszło trzeba by mega porobić i wywalić kupę kasy co się nie opłaca bo i tak pojeździ jeszcze max rok. Chciałam kupić za 2 max 3 tysiące jakiegokolwiek gracika by jeszcze z dwa lata pojeździć a M stwierdził że ma już dość gratów i chce kupić auto które mieliśmy zgodnie z planem kupić właśnie gdzieś za dwa trzy lata takie już porządne. A ja nie chcę ze względu na leczenie bo nie wiemy ile to wyjdzie... Ehhh....
Bosz dziękuję bardzo bardzo!!! Czasami mam straszny żal do siebie o to wszystko i bez Was to bym chyba w depresję wpadła :*
Ja miałam od 2dc stymulację ale z tego co czytałam to bardzo różnie jest więc spokojnie
Nie. Ja w Katowicach. No przy lekach zawsze już w 10 - 11 dc miałam odpowiednie ale to przy iui i tylko 2 pęcherzykach. Może teraz przy dużej ilości lepiej poczekać choć boję się żeby nie przedobrzyli...
Mam nadzieję że Pani doktor wie co robi w końcu mierzyła te największe pęcherzyki choć oczywiście nie powiedziała mi jakie duże są ale chyba widziałam że miały gdzieś w granicy 1,2...
O to, to, to! Jak mnie to wkurwia!
Człowiek zostawia u nich kilkanaście tysięcy a oni nawet nic Ci powiedzieć nie potrafią. To jest masakra jakaś o wszystko wypytywać. Gdyby nie forum i net to 90% rzeczy bym nie wiedziała! Oni chyba właśnie z takiego założenia wychodzą że przecież wszystko z netu wiemy... Wrrrr....
To nie ma znaczenia przy tym badaniu
Czekanie jest najgorsze doskonale Cię rozumiem ale już niebawem będzie Ci to wynagrodzone!!!! Zobaczysz zrobimy sobie zlot z wózkami
Dobra dziewczyny mam głupie pytanie
czy musiałyście mieć zmyte wszystkie paznokcie do punkcji?