reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chciałabym, aby i mnie takie szczęście spotkało :)
ja jestem w czwartym dniu po transferze, miałam podane 4 dniowe zarodki, ponoć śliczne (tak podsumowała je embriolog ;) ) z przeciętymi otoczkami i dodany embryoglue, a leczę się Gyncentrum w Ostravie i muszę powiedzieć, że, z moich dotychczasowych doświadczeń, są tam bardzo dobrzy specjaliści, którzy podchodzą do mnie po ludzku.

A Ty M@gdo zachowywałaś się normalnie po transferze czy leżałaś całe 14 dni?
Pol na pol. Od transferu bylam na L4, mniej robilam w domu, ale nie moglam tylko lezec... wiec cos tam robilam... no i wypisywalam glupoty na forum jak szalona :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chciałabym, aby i mnie takie szczęście spotkało :)
ja jestem w czwartym dniu po transferze, miałam podane 4 dniowe zarodki, ponoć śliczne (tak podsumowała je embriolog ;) ) z przeciętymi otoczkami i dodany embryoglue, a leczę się Gyncentrum w Ostravie i muszę powiedzieć, że, z moich dotychczasowych doświadczeń, są tam bardzo dobrzy specjaliści, którzy podchodzą do mnie po ludzku.

A Ty M@gdo zachowywałaś się normalnie po transferze czy leżałaś całe 14 dni?
Aaa bete robilam po 8dniach... i cos tam wyszlo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimo wszystko musisz wierzyć w maluszka . Znam przypadek ze dziewczyna miała tak opóźniona implantację ze serce dopiero w 9 t zobaczyła a dziś Antoś ma 5 lat . Pamiętaj tez każda jest inna i każdy organizm tez inny . Dziewczyny miały betę 6dpt dwucyfrowe a Ja ledwo 8 i tez myślałam ze nic z tego ryczalam dwa dni a dziś maluszek macha na usg rączkami . Dlatego nie można się porównywać .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Implantację miałam 7 lub 8 dpt, wtedy wystąpiło plamienie implantacyjne, moja beta w 13 dpt nie robiła szału - raptem 58...wiec od początku jakoś wszystko wolniej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dzisiaj dopiero czwarty dzień, jak do tej pory żadnych objawów, oprócz bolącego jednego jajnika. Ale czuję się dziwnie spokojna, nie wiem czy to dlatego, że to moje pierwsze podejście, czy dlatego, że już za dużo nadziei zawsze było, czy może jednak moja intuicja mi dobrze podpowiada....
Czy Ty po transferze "leżałaś i pachniałaś" czy żyłaś normalnie?
Leżałam i pachnialam, duzo spałam....wolałam dmuchać na zimne :)

Dziewczyny, jak to w końcu jest z przyrostami bety przy tak wysokich wartościach? Macie jakieś doświadczenie w tej materii?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ku@$#/a wczoraj specjalnie zrobiłam betę żeby dzisiaj już się spokojnie napić wina i do tej pory nie mam wyniku... nawet się człowiekowi nie dadzą zresetować po porażce...

reklama
Do góry