reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W czwartek mam zrobić betę. Wczoraj wynik był 17880, a w czwartek lekarka oczekuje żeby była 25000. Jeśli bedzie tzn ze ruszyło i mam przyjść za 1,5 tyg jeśli nie ma takiego wzrostu, dać jej znać i bedzie myślec co dalej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z całego serca wierzę, że Maluszek pokaże jaki jest waleczny i w czwartek przekazesz nam dobre wiadomości.

reklama
Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Czy wy też tak w okolicy 7 dnia stymulacji miałyście mega dużo płodnego śluzu? Mam nadzieję że te zastrzyki powstrzymujące owulację działają bo zaczynam się bać że dojdzie do przedwczesnej owulki...
Mi "gile" zwisały aż do kolan :p

a miałaś jakieś objawy zaciążenia? czy pełna niespodzianka?:)
Dla mnie jedynym objawem niestandardowym, ktorego nie umialam.polaczyc z niczym innym to to, że ciekla ze mnie woda... tak, ze podpaskami musialam sie wspomagac. Ale nie kazdy to ma.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak to w końcu jest z przyrostami bety przy tak wysokich wartościach? Macie jakieś doświadczenie w tej materii?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak wejdziesz w kalendarz tam jest zakladka przydatne linki i tam jest link to kalkulatora bety. Zerknij tam, powpisuj swoje wyniki.

Jak wejdziesz w kalendarz tam jest zakladka przydatne linki i tam jest link to kalkulatora bety. Zerknij tam, powpisuj swoje wyniki.

Jak wpisywałam do kalkulatora to wyszło, ze w ciagu tygodnia powinna z 12 000 wzrosnąć do 80 000. Wydaje mi sie, ze ten kalkulator jest bardziej na początkowe dni ciąży...

Implantację miałam 7 lub 8 dpt, wtedy wystąpiło plamienie implantacyjne, moja beta w 13 dpt nie robiła szału - raptem 58...wiec od początku jakoś wszystko wolniej...

Ale ty miałas 2dniowe, więc to jak beta 9/10 dniowa beta blastki!!! i to jest dobra beta.

Pamiętam @karolinę1984, która długo miała niską betę, słabo ruszającą, w szpitalu była z podejrzeniem pozamacicznej, ze wskazaniem do czyszczenia, ale lekarze czekali żeby zobaczyć gdzie jest zlokalizowany zarodek i okazało się, że pojawiła się dzidzia. W międzyczasie postanowiła tylko się podzielić na 3, ale z 3 tylko jedna rozwijała się dalej. Teraz Karolina ma termin na grudzień. Więc nie trać nadziei.

@karolina1984 co u Ciebie??

reklama
Jak wpisywałam do kalkulatora to wyszło, ze w ciagu tygodnia powinna z 12 000 wzrosnąć do 80 000. Wydaje mi sie, ze ten kalkulator jest bardziej na początkowe dni ciąży...

Być może, ja się posiłkowałam nim na bardzo wstępnym etapie, później już nawet bety nie robiłam.

Do góry