reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety po wizycie nie mam dobrych wieści. Miałam zobaczyć serduszko, a dowiedziałam sie ze zarodek w ciagu 11 dni urósł raptem milimetr z 1,8 na 2,9..
Jestem załamana i czekam na najgorsze niestety...
Ale świadomość choć przez chwile, ze jest sie w normalnej, wewnątrzmacicznej ciąży była bezcenna...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem co powiedzieć :( Może przejdź się jeszcze do innego lekarza? Co teraz dostałaś w zaleceniach?

Może warto sprawdzić to u innego lekarza? Bo w sumie co teraz masz robić? Siedzieć i czekać. Sory ale irytują mnie tacy lekarze.

W czwartek mam zrobić betę. Wczoraj wynik był 17880, a w czwartek lekarka oczekuje żeby była 25000. Jeśli bedzie tzn ze ruszyło i mam przyjść za 1,5 tyg jeśli nie ma takiego wzrostu, dać jej znać i bedzie myślec co dalej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W czwartek mam zrobić betę. Wczoraj wynik był 17880, a w czwartek lekarka oczekuje żeby była 25000. Jeśli bedzie tzn ze ruszyło i mam przyjść za 1,5 tyg jeśli nie ma takiego wzrostu, dać jej znać i bedzie myślec co dalej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce żebyś odebrała to jako wymądrzanie, ale mimo wszystko można by skontrolować sprawę. Jestem pewna, że będzie z maluszkiem wszystko ok, ale znowu pojdziesz za te 1,5 tyg a jej się coś nie spodoba i żyjesz w strachu.

Witam, podczytuję Was od pewnego czasu i dajecie mi nadzieję na spełnienia marzenia o dziecku. Czy są tutaj Panie, którym udało się zajść w ciążę po pierwszym in vito? Jeśli tak to ile miałyście zarodków i czy miałyście nacinaną otoczkę oraz podane embyoglue?
Mi się udało za pierwszym razem.W 6 dniu po punkcji podali mi jeden zarodek 4BB :)(czyli blastocyste ).Bez nacinania otoczki i bez embryglue.Życzę powodzenia!

reklama
Do góry