reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj jak cudnie ;-) To już teraz z górki i trzymam kciuki za wizytę serduszkową :D
Ciążę też będziesz u nich prowadziła? Za którym razem Wam się udało jak mogę zapytać? Ja cały czas do tej samej, tylko jeną wizytę podczas stymulacji miałam u dr Starosławskiej ;-)

Otóż, za drugim razem z crio.
Nie, NOVUM odpada, bo jestem z Poznania, wiec melduje im o wszystkim, ale ciąże będę prowadzić w na miejscu.
Żeby nie zapeszyć, nie dziękuję za trzymanie kciuków ;-)
Dam znać po wizycie co i jak ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To Ty jeszcze sobie dokup jakieś piękne ubrania w rozmiarach większych a nie tylko te małe sukieneczki teraz oglądasz ;-)
Ja glownie w domu siedze, a mam mnostwo wydatkow, remont niedlugo zaczynamy, myslimy o zmianie samochodu... troche szkoda mi na kiecki dla siebie, ktore zaloze tylko kilka razy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja glownie w domu siedze, a mam mnostwo wydatkow, remont niedlugo zaczynamy, myslimy o zmianie samochodu... troche szkoda mi na kiecki dla siebie, ktore zaloze tylko kilka razy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzę,że przygotowania na powitanie Żywi pełną parą ;-) W takim razie zawsze możesz pospacerować w koszulach M ;-)

reklama
Do góry