reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za radę, wiem nie ma głupich pytań, ale czasem nie wiadomo o co się pytać. Masz rację lekarze nie są wylewni, dlatego może szukam wsparcia na forum.
Czuję się zagubiona w tym wszystkim, ale myślę sobie "pierwsze koty za ploty", idę dalej a reszta wyjdzie w trakcie, bo i tak już niczego nie cofnę.

Dzięki za radę, wiem nie ma głupich pytań, ale czasem nie wiadomo o co się pytać. Masz rację lekarze nie są wylewni, dlatego może szukam wsparcia na forum.
Czuję się zagubiona w tym wszystkim, ale myślę sobie "pierwsze koty za ploty", idę dalej a reszta wyjdzie w trakcie, bo i tak już niczego nie cofnę.

A zaczęłaś już stymulację ? Jakim protokołem masz iść krótki czy długim ? Jakby co pozostawały mi jakieś leki chyba posprawdzam co jeszcze mam może Ci się przydadzą bo to zawsze koszty .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sluchaj ;) mi po pierwszych 4 dniach stymulacji lekarz powiedział Pani w ogole nie zareagowa na leki, ja panika płacz bo przecież to było oczywiste zawsze pod górkę to dlaczego teraz ma byc inaczej. Mąż uspokajał, że będzie dobrze. Oczywiście miał racje :biggrin2:. Trzymam kciuki.
a najlepsze jest to ze w sumie nie mamy wpływu na to co się dzieje..
Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil
zazdroszczę Ci takiego szybkiego ogarnięcia i podziwiam. naprawdę. musze brać z ciebie przykład ☺

Tak zaczęłam stymulację Elonva 150 i póżniej Cetrotde, wcześniej byłam na antykoncepcji, przygotowuję się od marca;),, dzięki za propozycje jakbym coś potrzebowała dam Ci znać .
Szczerze to nie wiem jaki to protokół .

Tak zaczęłam stymulację Elonva 150 i póżniej Cetrotde, wcześniej byłam na antykoncepcji, przygotowuję się od marca;),, dzięki za propozycje jakbym coś potrzebowała dam Ci znać .
Szczerze to nie wiem jaki to protokół .

Czyli idziesz długim protokołem [emoji846] jakbyś miała pytania możesz zawsze do mnie napisać w wiadomości wyślę Ci maila [emoji846]powodzenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ohh, ja ostatnio chciałam płakać w sklepie, bo miałam ochotę na płatki chocapic, a ich nie było xD Opanowałam emocje na całe szczęście. Dziwne, bo ja raczej nie z tych płaczliwych. Tylko ta chcica taka jakaś wielka mnie naszła ;p

A u mnie obiad z dwóch dań dziś. Kalafiorowa i zraziki z kaszą orkiszową mniam... :)
Ja kilka dni temu płakałam z powodu źle sparowanych skarpetek, ja wylam a mąż płakał ale ze śmiechu [emoji23]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry