reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za radę, wiem nie ma głupich pytań, ale czasem nie wiadomo o co się pytać. Masz rację lekarze nie są wylewni, dlatego może szukam wsparcia na forum.
Czuję się zagubiona w tym wszystkim, ale myślę sobie "pierwsze koty za ploty", idę dalej a reszta wyjdzie w trakcie, bo i tak już niczego nie cofnę.

Dzięki za radę, wiem nie ma głupich pytań, ale czasem nie wiadomo o co się pytać. Masz rację lekarze nie są wylewni, dlatego może szukam wsparcia na forum.
Czuję się zagubiona w tym wszystkim, ale myślę sobie "pierwsze koty za ploty", idę dalej a reszta wyjdzie w trakcie, bo i tak już niczego nie cofnę.

A zaczęłaś już stymulację ? Jakim protokołem masz iść krótki czy długim ? Jakby co pozostawały mi jakieś leki chyba posprawdzam co jeszcze mam może Ci się przydadzą bo to zawsze koszty .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sluchaj ;) mi po pierwszych 4 dniach stymulacji lekarz powiedział Pani w ogole nie zareagowa na leki, ja panika płacz bo przecież to było oczywiste zawsze pod górkę to dlaczego teraz ma byc inaczej. Mąż uspokajał, że będzie dobrze. Oczywiście miał racje :biggrin2:. Trzymam kciuki.
a najlepsze jest to ze w sumie nie mamy wpływu na to co się dzieje..
Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil
zazdroszczę Ci takiego szybkiego ogarnięcia i podziwiam. naprawdę. musze brać z ciebie przykład ☺

Tak zaczęłam stymulację Elonva 150 i póżniej Cetrotde, wcześniej byłam na antykoncepcji, przygotowuję się od marca;),, dzięki za propozycje jakbym coś potrzebowała dam Ci znać .
Szczerze to nie wiem jaki to protokół .

Tak zaczęłam stymulację Elonva 150 i póżniej Cetrotde, wcześniej byłam na antykoncepcji, przygotowuję się od marca;),, dzięki za propozycje jakbym coś potrzebowała dam Ci znać .
Szczerze to nie wiem jaki to protokół .

Czyli idziesz długim protokołem [emoji846] jakbyś miała pytania możesz zawsze do mnie napisać w wiadomości wyślę Ci maila [emoji846]powodzenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ohh, ja ostatnio chciałam płakać w sklepie, bo miałam ochotę na płatki chocapic, a ich nie było xD Opanowałam emocje na całe szczęście. Dziwne, bo ja raczej nie z tych płaczliwych. Tylko ta chcica taka jakaś wielka mnie naszła ;p

A u mnie obiad z dwóch dań dziś. Kalafiorowa i zraziki z kaszą orkiszową mniam... :)
Ja kilka dni temu płakałam z powodu źle sparowanych skarpetek, ja wylam a mąż płakał ale ze śmiechu [emoji23]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry