reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zaczęłam w zeszłym roku od dr Łukasiewicz, potem trafiałam z przypadku do rożnych lekarzy. Dr Taszycka, dr Starosławska, Dr Obuchowska..
Transfer tez za każdym razem robił ktoś inny ;-)
Aktualnie dziś za około godzinę mam wizytę serduszkową...7t1d ciąży...
Zobaczymy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj jak cudnie ;-) To już teraz z górki i trzymam kciuki za wizytę serduszkową :D
Ciążę też będziesz u nich prowadziła? Za którym razem Wam się udało jak mogę zapytać? Ja cały czas do tej samej, tylko jeną wizytę podczas stymulacji miałam u dr Starosławskiej ;-)

Zaczynają się ciążowe płaczki? ;);)
Uśmiechnij się, masz wspaniałą córcię pod serduszkiem, czego Ci więcej do szczęścia potrzeba :D:D
Mniejszej burzy hormonow :) jutro jade do pracy zawiesc l4, potem wychodzimy gdzies z dziewczynami, na czwartek jestem umowiona z kolezanka, w piatek do banku, spotkanie z.projektantka i do rodzicow, u ktorych dawno nie bylam bo tata w fatalnym stanie i balam.sie gluta ciagnac do niego, a dzis... mam czas zeby poplakac bo nie mam czym mysli zajac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby, bo ja dzis mam placzliwy dzien. Siedze na tarasie i rycze bez powodu. Mialam robic mielone, bedzie sadzone, pranie wyschlo i musze poskladac, zebym go nie zignorowala to postawilam kosz na srodku salonu i... wyszlam na taras :d

Odpoczywaj ale bez płaczu :p Nie warto Wam się teraz mazać ;-) Aczkolwiek to pewnie hormony dają o sobie znać ;-)

Mniejszej burzy hormonow :) jutro jade do pracy zawiesc l4, potem wychodzimy gdzies z dziewczynami, na czwartek jestem umowiona z kolezanka, w piatek do banku, spotkanie z.projektantka i do rodzicow, u ktorych dawno nie bylam bo tata w fatalnym stanie i balam.sie gluta ciagnac do niego, a dzis... mam czas zeby poplakac bo nie mam czym mysli zajac :)

Płacz Madziula, płacz....., czasem popłakać jest zdrowo :):)

A jak nie zna to nie kojarzy się z życiem?

Moje imie tak na prawde nic nie znaczy. Magdalena to kobieta.pochadzaca z Magdalii, wiec Maria Magdalena ti byla Maria z Magdalii, to tak jakby komus dac na imie Nazarejczyk, bo byl Jezus z Nazaretu. Imię ma dluga tradycje, jest ladne w brzmieniu, ale nie zawiera w sobie tego ukrytego zaklecia :) chcialam tak wybrac imie mojemu pierwszemu dziecku, zeby nioslo mu szczescie.

Kojarzy się z życiem, ale bogini płodności to dla mnie już mega!

reklama
Jeju jak ja już bym chciała wybierać imię... Na razie boję się myśleć o tym... Tymczasem zmieniam wkładkę za wkładką przez tę tonę śluzu i zaczynam czuć jajniki...
Wiecie co wg mnie bylo jedynym wyznacznikiem ze mi sie udalo... woda (zamiast sluzu) ciekla ze mnie jak szalona po transferze. Nie kazdy to ma, ale ja nie wyrabialam z wkladkami i nosilam.podpaski.

Do góry