reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co wg mnie bylo jedynym wyznacznikiem ze mi sie udalo... woda (zamiast sluzu) ciekla ze mnie jak szalona po transferze. Nie kazdy to ma, ale ja nie wyrabialam z wkladkami i nosilam.podpaski.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety miałam tak po pierwszym, który nie był udany :-( A teraz to raczej żadnych objawów, poza tym okropnym bólem brzucha dziś... :/

reklama
Ja nie jestem w ciąży a już dawno mam wybrane imiona :):)
nie wiem jak to będzie z tą loterią, ale imiona już mam ;);)
Tez mialam i mysle ze dla chlopca by sie nie zmienilo, chyba ze urodzilby sie w Andrzejki, ale dla dziewczynki mialam Eulalie (elokwentna, pieknie mowiaca) a moglabym na nia mowic Lalka, Lalinka, Lali, choć Eulalia też jest piękne, ale zmieniliśmy.

Chlopcu dalabym na imie Albin, po moim dziadku.

Fajnie wybierać imię ,gratuluje sukcesu.:)
Ja jestem na początku drogi po szczęście. Rozpoczęłam stymulację , troszkę się obawiam , ale kiedyś trzeba w końcu zmobilizować się i podjąć walkę.
Wierzę , że wszystkim w końcu nam się uda.

Tez mialam i mysle ze dla chlopca by sie nie zmienilo, chyba ze urodzilby sie w Andrzejki, ale dla dziewczynki mialam Eulalie (elokwentna, pieknie mowiaca) a moglabym na nia mowic Lalka, Lalinka, Lali, choć Eulalia też jest piękne, ale zmieniliśmy.

Chlopcu dalabym na imie Albin, po moim dziadku.

U mnie chłopiec Iwo, Iwcio a dziewczynka Blanka :D:D

Ja jestem na początku drogi po szczęście. Rozpoczęłam stymulację , troszkę się obawiam , ale kiedyś trzeba w końcu zmobilizować się i podjąć walkę.
Kazdej z nas sie uda! Trzymamy kciuki!!!

Najważniejsze,że podjęliście decyzję teraz już trzeba tylko naładować się pozytywnym myśleniem i wiarą. Również powodzenia.

reklama
Do góry