reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy wszystkie 4 podejścia macie z jednej stymulacji ? Jaka jest u was przyczyna ? Czasami warto samemu pogrzebać i zastanowić czy zrobiło się wszystko . Nie do końca można się oddać klinice ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pierwsze podejscie mialalam i pobrano mi 14 jajeczek nic sie nie zamrozilo,drugie podejscie 5 jajeczek i tez nic sie nie zamrozilo,a przy 3 podejsciu juz zabrozilo sie 3 i jeden w transfer poszedl

A wiesz co to znaczy?
W następnych cyklu jak przypierdzielisz z grubej rury to jeszcze z bliźniakami będziesz chodziła a beta Ci po 5 dniach podskoczy ;);) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D:D
No cały czas mam nadzieję, że teraz doktorek się zgodzi na 2 bo chce mieć bliźniaki :p Dzisiaj nawet nie pytałam bo mój prowadzący na urlopie a tego u którego nie byłam to nie lubie :D Taki bucowaty :p I jeszcze nie dość, że nie ma ręki do transferów to mi torbiele znajduje. No kutwa nie lubie dziada :p

No więc plan jest prosty - litrowe lody i butla z winem bo dziś mam wolne - oprócz tego kupiłam se papierochy a co :D
A tak poważnie od 5 do 21 dc dostałam orgametril 2x1 i podobno ma zdziałać cuda, czekam na kolejną @ i jak jajniki przestaną fiksować to w następnym cyklu crio. A tak ogólnie wqrwiona jestem bo jak trzeba było to nieroby jedne nawet na leki nie reagowały a teraz sie im zachciewa produkcję na własną rękę zaczynać. A prosił ktoś o to???!! :p Szkoda tylko, że to ***** nie pękło jak było odpowiednich rozmiarów. No takiego scenariusza to sie nie spodziewałam. Znowu z liścia...
dżoasia, te papierochy to wyrzuć, serio ;)

Przykro mi się, że tak się stało, ale ja też miałam torbiel, jeszcze przed stymulacją, ale przez nią cała stymulka mi się przesunęła, potem transfer bo hiperka i czułam się tak, że ja krok w przód a 3 garści piachu w oczy dostawałam...

A może... zrób tak jak ewelin86 - podeszła od niechcenia, bez myślenie, bez oczekiwań i.. się udało...
szczerze to ten transfer wlasnie tak przechodzilam ,co mam byc to bedzie,az piatku gdzie zrobilam test sikacz i nie wyszlo,a do wczoraj modlilam sie zey miesiaczki nie dostac i do tej pory nie dostalam wiec myslalam ze udalo sie i co!nie myslalam i bylam na luzie

Witaj,

Miałaś transfer świeżaka, czy to był criotransfer?? Jeśli miałaś criotransfer na sztucznym cyklu (bez owulacji) to nie ma takiej opcji, jeśli inny, to zależy od leków jakie brałaś.

Spadająca beta nie wróży jednak dobrze, proponowałabym ci powtórzyć betę za 2 dni, jeśli nadal spada... no nie muszę pisać, jeśli zacznie znów rosnąć jest szansa.

Hej miałam transfer świeżaka 5 dniowego nawet wiem że był 4AA dostałam do stymulacji cetrotite gonal, mensinorum, ovitrelle. I nie wiem czy brać ten wynik wcześniejszy pod uwagę bo może za wcześnie ...

reklama
dżoasia, te papierochy to wyrzuć, serio ;)

Przykro mi się, że tak się stało, ale ja też miałam torbiel, jeszcze przed stymulacją, ale przez nią cała stymulka mi się przesunęła, potem transfer bo hiperka i czułam się tak, że ja krok w przód a 3 garści piachu w oczy dostawałam...
Jak pokurze to wyrzuce :p Na detoks jeszcze mam czas.
Wiem wiem, że trzeba cierpliwości czasu itp itd ble ble ble ale po 7 latach to mi już ta cierpliwość przechodzi we wqrw ale co zrobie jak nic nie zrobie. No nic podjem tych nowych cukierków i zobaczymy czy się wchłonie dziadostwo.

Do góry