Trzymam mocno kciuki by pięknie sie dzielily [emoji4] [emoji110]Dzieki dziewczyny[emoji10] jutro mam czekac na tel od embriologa. Chyba dostabe zawalu do tego czasu!
Lezala ze mna dziewczyna co miala punkcje po mnie i pobrali jej 36 sztuk! Troche mi przykro bylo no ale z moim amh (0.79) to i tak lepiej 3 niz nic
reklama
Jaka piękna Zosieńka!!!Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
Leżysz cały czas!?
Ja mam jakaś pomarańczową taką może bardziej ciemno żółta wydzieline raz na jakiś czas ... Myślałam że to po luteinie ale od dwóch dni jej nie aplikuje i dziś też miałam rano... Poza tym ciągnie mnie brzuch od dołu czasem... Byłam u lekarza tydzień temu i było wszystko ok... Teraz w poniedziałek wizyta...
Ja się już nie mogę doczekać poniedziałku!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
staram się czasami trochę łażę ale dzisiaj z domu wyszłam pierwszy raz od dwóch tygodni...nie martw się żólta wydzielina jest normalna chyba ze smierdzi to infekcja ... do poniedziałku niedalekoJaka piękna Zosieńka!!!
Leżysz cały czas!?
Ja mam jakaś pomarańczową taką może bardziej ciemno żółta wydzieline raz na jakiś czas ... Myślałam że to po luteinie ale od dwóch dni jej nie aplikuje i dziś też miałam rano... Poza tym ciągnie mnie brzuch od dołu czasem... Byłam u lekarza tydzień temu i było wszystko ok... Teraz w poniedziałek wizyta...
natalix0
Fanka BB :)
Ohh jaki cudowny widok Zdrówka dla Was!Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
M@gda
Moderatorka
Super wieści!!! Rosnij maleńka.Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
Ja już pierwsze dziewczyńskie zakupy zrobiłam na wyprzedażach, chociaż jeszcze lekarz ze 100% pewnością nie stwierdził, że dziewczynka, my czujemy, że jednak będzie Żywia.
M@gda
Moderatorka
Ciemno żółta wydzieliną nie przejmuj się tak bardzo, ja też ją mam. Pamiętaj, że macica ci sie rozciąga itd itp, poza tym wszystko się w środku zmienia To nie krew, więc spokojnie.Jaka piękna Zosieńka!!!
Leżysz cały czas!?
NIELICZ SIĘ ILOŚĆ TYLKO JAKOŚĆDzieki dziewczyny[emoji10] jutro mam czekac na tel od embriologa. Chyba dostabe zawalu do tego czasu!
Lezala ze mna dziewczyna co miala punkcje po mnie i pobrali jej 36 sztuk! Troche mi przykro bylo no ale z moim amh (0.79) to i tak lepiej 3 niz nic
walczaca o szczescie
Aj Slicznotka z tej Waszej Zosi. W takim razie lez, odpoczywaj i dbajcie o.siebie :-) widok.oszałamiający :-))Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
anetka303
Super. Piękna dzidzia [emoji8]Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Podziel się: