reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło
emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Jaka piękna Zosieńka!!!

Leżysz cały czas!?

Ja mam jakaś pomarańczową taką może bardziej ciemno żółta wydzieline raz na jakiś czas ... Myślałam że to po luteinie ale od dwóch dni jej nie aplikuje i dziś też miałam rano... Poza tym ciągnie mnie brzuch od dołu czasem... Byłam u lekarza tydzień temu i było wszystko ok... Teraz w poniedziałek wizyta...

Ja się już nie mogę doczekać poniedziałku!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jaka piękna Zosieńka!!!

Leżysz cały czas!?

Ja mam jakaś pomarańczową taką może bardziej ciemno żółta wydzieline raz na jakiś czas ... Myślałam że to po luteinie ale od dwóch dni jej nie aplikuje i dziś też miałam rano... Poza tym ciągnie mnie brzuch od dołu czasem... Byłam u lekarza tydzień temu i było wszystko ok... Teraz w poniedziałek wizyta...

staram się:p czasami trochę łażę ale dzisiaj z domu wyszłam pierwszy raz od dwóch tygodni...nie martw się żólta wydzielina jest normalna;) chyba ze smierdzi:p to infekcja ... do poniedziałku niedaleko:)

emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Ohh jaki cudowny widok :)Zdrówka dla Was!

emoji13.png
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Super wieści!!! Rosnij maleńka.

Ja już pierwsze dziewczyńskie zakupy zrobiłam na wyprzedażach, chociaż jeszcze lekarz ze 100% pewnością nie stwierdził, że dziewczynka, my czujemy, że jednak będzie Żywia.

Jaka piękna Zosieńka!!!

Leżysz cały czas!?

Ciemno żółta wydzieliną nie przejmuj się tak bardzo, ja też ją mam. Pamiętaj, że macica ci sie rozciąga itd itp, poza tym wszystko się w środku zmienia :) To nie krew, więc spokojnie.

emoji13.png
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Aj Slicznotka z tej Waszej Zosi. W takim razie lez, odpoczywaj i dbajcie o.siebie :-) widok.oszałamiający :-))

emoji13.png
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
Super. Piękna dzidzia [emoji8]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Czy Was tez tak bolalo po punkcji? Ja chodzic nie moge. Nie wiem czy moge przeciwbolowe jakies? No i co ja wogole teraz mam brac jesc itd? Mam tylko od jutra progesteron i tyle

Do góry