walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Nie tam to będzie dla Was piękny dzien :-)Krewka upuszczona o 14 wynik bety i progesteronu.Na 18 jadę do lekarza... Mam lekki stresik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tam to będzie dla Was piękny dzien :-)Krewka upuszczona o 14 wynik bety i progesteronu.Na 18 jadę do lekarza... Mam lekki stresik
@kredka aż 3. To szansa na 3 piękne bobaski aby sie teraz pięknie zaplodnialy :-)Dziewczyny ja wlasnie po punkcji. Tylko 4 z czego 3 w miare dobre a czwarta zla.. [emoji17]
Wtula się z całych siłA ja też mam super pracę,chociaż jesteśmy tylko we dwie. Moja szefowa wie o procedurze i mi bardzo pomaga,wolne kiedy chcę itp. Takim właśnie sposobem wczoraj bylam w pracy a dziś leniuchuje w domu. Jestem chyba spokojniejsza niż przy pierwszym podejsciu. Mam nadzieję że Kropek wtula się właśnie w Mamusie
Z tych 3 komórek mogą być 3 piękne zarodeczki [emoji5] trzymam kciukiDziewczyny ja wlasnie po punkcji. Tylko 4 z czego 3 w miare dobre a czwarta zla.. [emoji17]
Niestety przykra prawda zycie uczy doswiadczeniem
Ja po paru latach stwierdzilam ze w pracy w szpitalu kolezanka z pracy to tylko wspolpracownik nie ma przyjazni a w szpitalu plotki roznosza sie blyskawicznie. Moja szefowa o 3 probie juz nie wiedziala bo nie chcialam po powrocie zeby kazdy patrzyl mi sie na brzuch rosnie czy nie rosnie. Ale oczywiscie nikt nie spyta i mysli ze idiotke ma przed soba ktora sie nie domysla ze plotka poszla na caly szpital
A ja też mam super pracę,chociaż jesteśmy tylko we dwie. Moja szefowa wie o procedurze i mi bardzo pomaga,wolne kiedy chcę itp. Takim właśnie sposobem wczoraj bylam w pracy a dziś leniuchuje w domu. Jestem chyba spokojniejsza niż przy pierwszym podejsciu. Mam nadzieję że Kropek wtula się właśnie w Mamusie
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680
Cudowna Zosieńka[emoji173]Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mamZobacz załącznik 814680