reklama
Znowu sie nie udalo beta <1.2.
Już nie mam siły
Tak mi przykro ;( wiem co czujesz.. ale musimy być twarde!! Nie będę Ci pisać że "będzie dobrze" bo to jest najbardziej wkurw.. po prostu to szczęście na nas czeka tylko my musimy trochę bardziej o nie zawalczyć.. trzymaj się kochana!!
gosia321
Fanka BB :)
No wlasnie bo nie karzdy potrafi dojrzec polipa musi byc naprawde dobry lekarz w badaniach usg.Gosieńka nic nie potwierdził, powiedział, że jak endometrium urośnie to może coś będzie widać bo na razie nic a nic nie widzi.
gosia321
Przykro mi bardzo :*Znowu sie nie udalo beta <1.2.
Już nie mam siły
gosia321
Te szczescie idzie do nas powoli duzymi krokamiTak mi przykro ;( wiem co czujesz.. ale musimy być twarde!! Nie będę Ci pisać że "będzie dobrze" bo to jest najbardziej wkurw.. po prostu to szczęście na nas czeka tylko my musimy trochę bardziej o nie zawalczyć.. trzymaj się kochana!!
bardzo mi przykro...nie trac nadzieji!!!kiedys sie uda!Znowu sie nie udalo beta <1.2.
Już nie mam siły
Te szczescie idzie do nas powoli duzymi krokami
W końcu dojdzie do każdej z nas musimy w to głęboko wierzyć to ile my już przeszlysmy utwierdza nas w tym że jesteśmy tak silne i tak zdeterminowane w tym do czego dążymy jak mało kto damy radę no bo kto jak nie my?!
kwiatuszekq20
Dziewczyny ma może któraś na sprzedaż euthyrox?
reklama
gosia321
Nie ma innego wyjsciaW końcu dojdzie do każdej z nas musimy w to głęboko wierzyć to ile my już przeszlysmy utwierdza nas w tym że jesteśmy tak silne i tak zdeterminowane w tym do czego dążymy jak mało kto damy radę no bo kto jak nie my?!
A jak szczescie do nas w koncu zajdzie to ze zdwojona sila
Podziel się: