reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

My sie % napijemy za Ciebie i twoje 2 sliczne bable :)
Dołączam się do tych toastów :D Pobiegane, teraz "zdrowo" się napiję :D:D:D Na rozładowanie wqrwu
No tak zrobię na pewno, mam nadzieję, że nic tam nie ma ale w pon się okaże :):)
Polipy są widoczne w okolicach owulacji, może przez to wcześniejsza gin nie zauważyła... Ewentualnie faktycznie jest to coś małego i może dopiero zaczyna się robić... A taniej niż histeroskopia wyjdzie ci SIS jeżeli masz możliwość to możesz zrobić, żeby mieć wcześniej pewność, wtedy możesz sie umówić na histeroskopię

reklama
Cały czas zastanawia mnie jeszcze jedno. Nie mamy problemów z nasieniem, komórki były dobre, a mamy 2 blastki. Co może mieć na to wpływ? Wiem, że tak naprawde wystarczy jedna, ale zawsze tak pewniej bym się czuła wiedząc, że jest ich więcej.

Wiem, że to stare pytanie ale kto pyta nie błądzi a ja lubię pytać [emoji14]
czy mogę się kochać w krótkim protokole w trakcie stymulacji?
W długim mi nie pozwoliła, bo mogły popękać pęcherzyki, a skoro za tydzień pewnie dopiero punkcja (nie znam się bo to pierwszy raz ten krótki) to mogę w weekendzik jakiś seksik odwalić czy celibat? ;):p:D
Ja zaczynam stymulcje w ciagu kilku dni (czekam na @) ale lekarz powiedzial ze zero wysilku podczas stymulacji czyli sex i sport odpada..

Pytalam Was ostatnio o Gyncentrum w Ostrawie ale chyba jestem tam jedyna[emoji4]

A jeszcze mam pytanie - ktora z Was miala gonal? Bo chcialabym wiedziec czy trzymalyscie do w lodowce czy poza ale o 25°?

Ja zaczynam stymulcje w ciagu kilku dni (czekam na @) ale lekarz powiedzial ze zero wysilku podczas stymulacji czyli sex i sport odpada..

Pytalam Was ostatnio o Gyncentrum w Ostrawie ale chyba jestem tam jedyna[emoji4]

A jeszcze mam pytanie - ktora z Was miala gonal? Bo chcialabym wiedziec czy trzymalyscie do w lodowce czy poza ale o 25°?

Ja miałam Gonal i oczywiście trzymałam to w lodówce;) ja podczas stymulacji chodziłam na siłownię dopiero jak jajka już były większe to doktor mi zakazał;)

Dzieki Ylona. No wlasnie lekarz mi nie powiedzial od razu o tej lodowce ale nie przekroczylam 25° bo w ulotce pisza zeby do tej temp trzymac.

W lodowce

reklama
Do góry