gosia321
Fanka BB :)
Zapraszam do OlsztynaHihihiiii...., no pożycz taką lampkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam do OlsztynaHihihiiii...., no pożycz taką lampkę
Ojeju Gosieńka, 300 km mam do Ciebie....Zapraszam do Olsztyna
Dziewczyny zalewam sie łzami [emoji24][emoji17] *****... *****... i jeszcze raz *****!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
OJ tam oj tam u mnie piekne jeziora wiec warto i lampka winka tez poczestujeOjeju Gosieńka, 300 km mam do Ciebie....
Troche nas sie nazbieralo zdolowanych[emoji4]Ja mam pomysl moze wszystkie sie dzis napijemy po tym huj... tygodniu hehe ale bedzie wesolo na forum
Chyba bardziej wkur...nychTroche nas sie nazbieralo zdolowanych[emoji4]
Ja się dołączam z bezalkoholowym. Ale wypije za powodzenie u wszystkich z Was[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji11] [emoji11] [emoji11] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Ja mam pomysl moze wszystkie sie dzis napijemy po tym huj... tygodniu hehe ale bedzie wesolo na forum
12 dpt raczej wykluczam jakakolwiek zmianę w tej kwestii [emoji30].
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety przykre toTroche nas sie nazbieralo zdolowanych[emoji4]
Ooo w sumie lepiej to ujelasChyba bardziej wkur...nych