reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Kochana trzeba walczyć dalej! Niestety jednym udaje się szybciej, a inne muszą próbować dużo więcej razy. Najważniejsze jest nie poddawać się, wierzyć i walczyć! <przytul>No niestety mi sie nie udalo w 10dpt moja beta wynosi 1,2 3 dniowe zarodki ale jakby cos bylo to powinna byc wieksza wiec ;(
natalix0
Oby beta ruszyła! Trzymam kciuki!Miałam blastki dwie podane tzn jedna blastka i jeden morulek..., w piątek beta 0,1 dzisiaj beta 1,2...w piątek ostateczna weryfikacja
pisces
Przykro bardzo . Echhh znam ten zawód i szczerze współczuję. Mój zarodeczek też był 3 dniowy, piękny 8A. Moja beta 6 dni temu czyli 10dpt była 0.4. A dziś kończy mi się okres.No niestety mi sie nie udalo w 10dpt moja beta wynosi 1,2 3 dniowe zarodki ale jakby cos bylo to powinna byc wieksza wiec ;(
natalix0
Strasznie mi przykro masz mrozaczki?No niestety mi sie nie udalo w 10dpt moja beta wynosi 1,2 3 dniowe zarodki ale jakby cos bylo to powinna byc wieksza wiec ;(
Oczekiwanie2017
No niestety mi sie nie udalo w 10dpt moja beta wynosi 1,2 3 dniowe zarodki ale jakby cos bylo to powinna byc wieksza wiec ;(
Przykro mi bardzo... Musisz się podnieść i walczyć dalej. Wierzę, że każdej z nas się uda, innym szybciej a niestety innym później
pisces
No beta jak ta lala! super! Bardzo się cieszę z Twojego wyniku i oczywiście zazdroszczę .Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
walczaca o szczescie
Skoro się kończy to można się przygotowywać dalej do walki :-)Przykro bardzo . Echhh znam ten zawód i szczerze współczuję. Mój zarodeczek też był 3 dniowy, piękny 8A. Moja beta 6 dni temu czyli 10dpt była 0.4. A dziś kończy mi się okres.
Vinszka
No beta jak ta lala! super! Bardzo się cieszę z Twojego wyniku i oczywiście zazdroszczę .
Ja wciąż myślami z Tobą. Uda się, zobaczysz!
reklama
pisces
Jest smaczny, można go jeść, tyle w temacie cudownego wpływu ananasa na moje życie. Ciąży nie sprawił. Bezapachowosc podczas punkcji i transferu jak powyższe. Czy drugi raz będę jeść ananasa i wystrzegać się zapachów? Tak .myslicie ze z tym anaanasem to prawda czy jakas sciema
Podziel się: