reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz co się ze mną stało? Najpierw banan na twarzy, a później w ryk ze szczęścia... Też każdej zazdrościłam, uwierz, ale wierzę, że każda się doczeka. Teraz pragnę przyrostu. :-) :)

Jak myślicie, robić betę za dwa dni? Planowo mam na piątek następną.
Oj ja tez ryczalam ze szczescia jak zobaczylam moja bete jak dzwonilam do meza to myslal ze znowu sie nie udalo bo tak plakalam ze slowa przez tel i ie moglam do niego wymowic [emoji2] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziewczynki już w domku jestem z naszym kropkiem. Wszystko poszło gładko, transfer bezbolesny, zarodek rozmroził sie super. Wiec teraz czekam do 01.06. Na betę [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super teraz sciskaj mocno kropka i nie puszczaj [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewuszki!!!!!!

Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Bardzo ładny wynik trzymam kciuki za super przyrost!

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A ja dziewczynki już w domku jestem z naszym kropkiem. Wszystko poszło gładko, transfer bezbolesny, zarodek rozmroził sie super. Wiec teraz czekam do 01.06. Na betę [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymam kciuki oczywiście. Powiem Ci, że ja chodziłam na krótkie i wolne spacery, bo wiecznie czułam się śpiąca. No i jadłam ananasa i leki ...,:rofl2:

@Alfistka Kiedy Twoje wyniki? Czekam, bo obiecałaś wspólny poród

dziewczyny,moze i marudze,ale mam straszny dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni,jestem rozzalona na wszystko i co chwile wybucham placzem bez sensu:( leki czy emocje???? a do tego wszystkiego brzuch dosyc mocno daje o sobie znac.... sama nie wiem co mam sobie myslec????
po ostatnim nieudanym razie jestem pewna,ze sie nie uda,ale mam jednak cicha nadzieje.....
masakra.....

reklama
Trzymam kciuki oczywiście. Powiem Ci, że ja chodziłam na krótkie i wolne spacery, bo wiecznie czułam się śpiąca. No i jadłam ananasa i leki ...,:rofl2:

@Alfistka Kiedy Twoje wyniki? Czekam, bo obiecałaś wspólny poród
Mam Mamusiu :):)
u mnie w piątek było 0,1 a dzisiaj raptem 1,2
ostateczna weryfikacja w piątek..
Gratuluję Kochaniutka :D:D

Do góry