reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety[emoji110][emoji110] i czekam na dobre wieści.
Ja właśnie wróciłam z usg polowkowego, dzieci zdrowe, przeogromne szczęście. Od rana bolał mnie strasznie żołądek i obie jestem ostrożna z lekami w ciąży to dziś wzięłam apap i no spe. Na szczęście ból przeszedł i oby juz je wrócił. Nie wiem czy coś zjadłam czy może córcia mnie skopala po żołądku [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017

Gratulacje z całego serca :)

reklama
Po długaśnych trzech dniach oczekiwania dostaliśmy info , że z dwóch obserwowanych zarodków udało się zamrozić jeden :) bałam się strasznie , że nie zostanie nam ani jedna kruszynka, a tu miła wiadomość :)
Dziś 6dpt i muszę przyznać że świrować bardziej nie można :p ogólnie to dokucza mi mega ból brzucha taki jak na @ i tak od kilku dobrych dni , jednak ciąglę myślę pozytywnie że jednak się udało :)

No to Ci się udało :-)
Gratuluję i zazdroszczę bardzo :-*

Wiesz co się ze mną stało? Najpierw banan na twarzy, a później w ryk ze szczęścia... Też każdej zazdrościłam, uwierz, ale wierzę, że każda się doczeka. Teraz pragnę przyrostu. :-) :)

Jak myślicie, robić betę za dwa dni? Planowo mam na piątek następną.

reklama
Wiesz co się ze mną stało? Najpierw banan na twarzy, a później w ryk ze szczęścia... Też każdej zazdrościłam, uwierz, ale wierzę, że każda się doczeka. Teraz pragnę przyrostu. :-) :)

Jak myślicie, robić betę za dwa dni? Planowo mam na piątek następną.
Kochana za dwa dni możesz robić to bedzie akurat środa i piątek na potwierdzenie :-)
Rety z tego co pamiętam to Twój pierwsyz raz?
Mistrzostwo! :-) Proszę o dokładne instrukcje i błagam zaraźcie mnie w końcu bo ja strasznie świruję... dziś ostatnią tabletkę anty wzięłam i czekam na @, a potem na crio... oddałabym wszystko aby czuć to co Ty ;-)
A odnośnie płączu to się domyślam ja pewnie tez bym się zryczała jak głupek.
Przyrost będzie na pewno! O to to już możesz być spokojna

Do góry