reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety[emoji110][emoji110] i czekam na dobre wieści.
Ja właśnie wróciłam z usg polowkowego, dzieci zdrowe, przeogromne szczęście. Od rana bolał mnie strasznie żołądek i obie jestem ostrożna z lekami w ciąży to dziś wzięłam apap i no spe. Na szczęście ból przeszedł i oby juz je wrócił. Nie wiem czy coś zjadłam czy może córcia mnie skopala po żołądku [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017

Gratulacje z całego serca :)

reklama
Po długaśnych trzech dniach oczekiwania dostaliśmy info , że z dwóch obserwowanych zarodków udało się zamrozić jeden :) bałam się strasznie , że nie zostanie nam ani jedna kruszynka, a tu miła wiadomość :)
Dziś 6dpt i muszę przyznać że świrować bardziej nie można :p ogólnie to dokucza mi mega ból brzucha taki jak na @ i tak od kilku dobrych dni , jednak ciąglę myślę pozytywnie że jednak się udało :)

No to Ci się udało :-)
Gratuluję i zazdroszczę bardzo :-*

Wiesz co się ze mną stało? Najpierw banan na twarzy, a później w ryk ze szczęścia... Też każdej zazdrościłam, uwierz, ale wierzę, że każda się doczeka. Teraz pragnę przyrostu. :-) :)

Jak myślicie, robić betę za dwa dni? Planowo mam na piątek następną.

reklama
Wiesz co się ze mną stało? Najpierw banan na twarzy, a później w ryk ze szczęścia... Też każdej zazdrościłam, uwierz, ale wierzę, że każda się doczeka. Teraz pragnę przyrostu. :-) :)

Jak myślicie, robić betę za dwa dni? Planowo mam na piątek następną.
Kochana za dwa dni możesz robić to bedzie akurat środa i piątek na potwierdzenie :-)
Rety z tego co pamiętam to Twój pierwsyz raz?
Mistrzostwo! :-) Proszę o dokładne instrukcje i błagam zaraźcie mnie w końcu bo ja strasznie świruję... dziś ostatnią tabletkę anty wzięłam i czekam na @, a potem na crio... oddałabym wszystko aby czuć to co Ty ;-)
A odnośnie płączu to się domyślam ja pewnie tez bym się zryczała jak głupek.
Przyrost będzie na pewno! O to to już możesz być spokojna

Do góry