reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was przy stymulacji gonal F lub innymi miała jakieś objawy grypowe? Wieczorami mam dreszcze i katar a tak to cały dzień jest ok .
Mam brać jakiś gripex czy coś czy wszystko jest w normie a jedynie jest to reakcja na stymulacje ?
Stosowałam niedawno Gonal i nie miałam opisywanych przez Ciebie objawów. Robiłam zastrzyk wieczorem i czułam się ok.

Sol jak u Ciebie samopoczucie? Robilas jeszcze dzis test?
Jakby to powiedzieć... testy mówią że już nie jestem "pregnant"
Byłam w ciąży jeden dzień.
Odstawilam leki. To był drugi nieudany transfer pięknej blastki. Nie wiem co dalej... jakieś badania dodatkowe może? Czekam na odpowiedź od lekarza. Macie jakieś doświadczenia? X
:(

Odstawilam leki. To był drugi nieudany transfer pięknej blastki. Nie wiem co dalej... jakieś badania dodatkowe może? Czekam na odpowiedź od lekarza. Macie jakieś doświadczenia? X
Miałaś jakieś dodatkowe opcje np embrioglue, AH?
Mi teraz kazał porobić badania immunologiczne (ana1, ana2, anty-tpo anty-tg, czynnik V-leiden, przeciwciała przeciwłożyskowe) - też byłam w ciąży kilka dni :( Nie wiem czy miałaś to badane, czy to mogło się np zmienić u Ciebie bo masz już dzieciątko więc teoretycznie nie powinnaś mieć tego problemu...

Dziewczyny czy któraś z Was przy stymulacji gonal F lub innymi miała jakieś objawy grypowe? Wieczorami mam dreszcze i katar a tak to cały dzień jest ok .
Mam brać jakiś gripex czy coś czy wszystko jest w normie a jedynie jest to reakcja na stymulacje ?
Może najlepiej zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego i po prostu powiedz co ci dolega,ja miałam przy 1wszym zastrzyku że zle się poczułam słabo mi było itd, ale to bardziej panika była,napisałam smsa do swojego gin i powiedziała jeżeli będą dalej te objawy odstawić, a jak byłam przeziębiona gin mi kazał najpierw się wyleczyć a pozniej zacząc stymulkę,ale całe szczescie u mnie ten objaw co napisałam wyżej okazało się paniką przed 1wszym zastrzykiem,może jesteś na coś uczulona co wieczorami np pyli?

Przepraszam, ze sie wyrace, ale nie moge nie skomentowac. Powaznie odstawiasz leki bez bety? Jakim cudem ufasz testom, ktore tak czesto sie myla? Nie boisz sie, ze nie dajesz szansy ciazy, ktora jest, a ktorej test nie pokazuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana strasznie mi przykro :-( daj znac co powoe lekarz... trzymaj sie. Wiem co czujesz

reklama
Do góry