panierkaa90
Fanka BB :)
A mogłabyś mi podać @ ? Mogłabyś się również podzielić opinia o nim?Mnie prowadził ale nigdy nie dostałam do niego numeru. Odpisywał na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mogłabyś mi podać @ ? Mogłabyś się również podzielić opinia o nim?Mnie prowadził ale nigdy nie dostałam do niego numeru. Odpisywał na @
Stosowałam niedawno Gonal i nie miałam opisywanych przez Ciebie objawów. Robiłam zastrzyk wieczorem i czułam się ok.Dziewczyny czy któraś z Was przy stymulacji gonal F lub innymi miała jakieś objawy grypowe? Wieczorami mam dreszcze i katar a tak to cały dzień jest ok .
Mam brać jakiś gripex czy coś czy wszystko jest w normie a jedynie jest to reakcja na stymulacje ?
Jakby to powiedzieć... testy mówią że już nie jestem "pregnant"Sol jak u Ciebie samopoczucie? Robilas jeszcze dzis test?
Miałaś jakieś dodatkowe opcje np embrioglue, AH?Jakby to powiedzieć... testy mówią że już nie jestem "pregnant"
Byłam w ciąży jeden dzień.
Odstawilam leki. To był drugi nieudany transfer pięknej blastki. Nie wiem co dalej... jakieś badania dodatkowe może? Czekam na odpowiedź od lekarza. Macie jakieś doświadczenia? X
Dziękuję za odpowiedz może ogólnie jestem przemęczona i takie są u mnie objawy ... Mam nadzieję ze nie wpłynie to na efekty stymulacjiStosowałam niedawno Gonal i nie miałam opisywanych przez Ciebie objawów. Robiłam zastrzyk wieczorem i czułam się ok.
Hej. ja chodzę do dr Gizlera we Wrocławiu i kontaktuje się z nim e-mailem i zawsze odpisuje mi kiedy tylko ma możliwość.Czy ma któraś z was nr do doktora Gizrela z Invimed u we Wrocławiu?
Może najlepiej zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego i po prostu powiedz co ci dolega,ja miałam przy 1wszym zastrzyku że zle się poczułam słabo mi było itd, ale to bardziej panika była,napisałam smsa do swojego gin i powiedziała jeżeli będą dalej te objawy odstawić, a jak byłam przeziębiona gin mi kazał najpierw się wyleczyć a pozniej zacząc stymulkę,ale całe szczescie u mnie ten objaw co napisałam wyżej okazało się paniką przed 1wszym zastrzykiem,może jesteś na coś uczulona co wieczorami np pyli?Dziewczyny czy któraś z Was przy stymulacji gonal F lub innymi miała jakieś objawy grypowe? Wieczorami mam dreszcze i katar a tak to cały dzień jest ok .
Mam brać jakiś gripex czy coś czy wszystko jest w normie a jedynie jest to reakcja na stymulacje ?
Jakby to powiedzieć... testy mówią że już nie jestem "pregnant"
Odstawilam leki. To był drugi nieudany transfer pięknej blastki. Nie wiem co dalej... jakieś badania dodatkowe może? Czekam na odpowiedź od lekarza. Macie jakieś doświadczenia? X
Kochana strasznie mi przykro :-( daj znac co powoe lekarz... trzymaj sie. Wiem co czujeszJakby to powiedzieć... testy mówią że już nie jestem "pregnant"