reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak się czujesz dziś Kochana? Myślami cały czas jestem z Tobą.
Lekko przybita, ale nie jest źle :). Czekam na wybuch... A dziś moja przyjaciółka urodziła. Jesteśmy we 3 bardzo blisko i ta która rodziła powiedziała, ze w 2017 będziemy we 3 w ciąży i 2 są a ja nie...

Lekko przybita, ale nie jest źle :). Czekam na wybuch... A dziś moja przyjaciółka urodziła. Jesteśmy we 3 bardzo blisko i ta która rodziła powiedziała, ze w 2017 będziemy we 3 w ciąży i 2 są a ja nie...
Moja najlepsza przyjaciółka też urodziła w tym roku... ja miałam tuż za nią... aby dzieciaki były z jednego roku a już nie mam szans...
Masz jeszcze szansę na ciążę w 2017 roku i to duże także spokojnie :-)

Jadę właśnie na pierwsza wizytę. Zapisałam się do Lewandowskiego.
Chciałabym się później przepisać do Zamory jeśli będą jakieś terminy. Jak się zapisywałam 2 tyg temu to były na sierpień dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to powodzenia i daj znać co powie, bardzo mądry człowiek podobno ;-)

reklama
Cześć Dziewczynki :):)
dopiero włączyłam laptopa bo dopiero z Warszawy wróciliśmy :):)
jest doooobrze!!! Moje kropki są ze mną, dwie oczywiście bo jakby inaczej :D:D
i teraz leżymy, odpoczywamy, śpimy po relanium a w piątek już pierwsza weryfikacja :D:D
Jest zajebiście, tyle Wam powiem Dziewczynki:tak::tak:
Czego chcieć więcej :)?Miłuj kropeczki i mów im, że mamusia je kocha i ,że muszą już zostać :)

Do góry