M@gda
Moderatorka
Ja juz koncze 14tc na wizycie bylam 2 dni temy.Ilejuz ma cm ? Moja ostatnio miała 6 cm . Prenatalne wyszły dobrze ,a u Ciebie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz koncze 14tc na wizycie bylam 2 dni temy.Ilejuz ma cm ? Moja ostatnio miała 6 cm . Prenatalne wyszły dobrze ,a u Ciebie ?
Tak, chciałam od razu w najbliższym cyklu jednak po stymulacji okazał się bezowulacyjny... teraz jestem na antykach i mam nadzieję wrócić w lipcu po moje cuda... zastanawiam się tylko czy dwa kropki na arz czy pojedyńczo. Póki co to tylko witaminy... d3, folik i piję inofolic :-)A Ty do przyjęcia mrozaków się przugotowujesz?
Cudnie :-)Wyszły bardzo dobrze. Tfu tfu tfu... dzidzia ma ponad 7cm i wazy ok 90gram ale na tym etapie powiedzial ze juz inaczej liczy sie wielkosci dzidzi, niz zwyle mierzenie od czubka glowki do tyleczka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba 23 w dzien ojca taka niespodzianke zrobie
Jeszcze mam trzy.No rozumiem, a ile masz jeszcze mrozaczków? Może masz rację, może ja też coś wspomogę na własną rękę ;-)
Lekko przybita, ale nie jest źle . Czekam na wybuch... A dziś moja przyjaciółka urodziła. Jesteśmy we 3 bardzo blisko i ta która rodziła powiedziała, ze w 2017 będziemy we 3 w ciąży i 2 są a ja nie...Jak się czujesz dziś Kochana? Myślami cały czas jestem z Tobą.
a w Novum u jakiego jesteś lekarza?
Moja najlepsza przyjaciółka też urodziła w tym roku... ja miałam tuż za nią... aby dzieciaki były z jednego roku a już nie mam szans...Lekko przybita, ale nie jest źle . Czekam na wybuch... A dziś moja przyjaciółka urodziła. Jesteśmy we 3 bardzo blisko i ta która rodziła powiedziała, ze w 2017 będziemy we 3 w ciąży i 2 są a ja nie...
No to powodzenia i daj znać co powie, bardzo mądry człowiek podobno ;-)Jadę właśnie na pierwsza wizytę. Zapisałam się do Lewandowskiego.
Chciałabym się później przepisać do Zamory jeśli będą jakieś terminy. Jak się zapisywałam 2 tyg temu to były na sierpień dopiero.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czego chcieć więcej ?Miłuj kropeczki i mów im, że mamusia je kocha i ,że muszą już zostaćCześć Dziewczynki
dopiero włączyłam laptopa bo dopiero z Warszawy wróciliśmy
jest doooobrze!!! Moje kropki są ze mną, dwie oczywiście bo jakby inaczej
i teraz leżymy, odpoczywamy, śpimy po relanium a w piątek już pierwsza weryfikacja
Jest zajebiście, tyle Wam powiem Dziewczynki