reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1497339629-aaaaaa.jpeg
przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki piekny kropek :*

reklama
W brzuchu mamy zawsze człowiekom jest lepiej niż na szkle. Problem polega na tym, że jeżeli jest dużo zarodków to ciężko je wyselekcjonować w 2-3 dniu.
Bywa, że 1-2 zarodki są dobre a reszta kiepska wiec nie ma wątpliwości. Selekcja jest istotna, bo wybrany niewłaściwy embrion do transferu obniży szanse temu "właściwemu". Sztuczny cykl i mrożenie nie sprzyja embrionom.
Nie polecam selekcji w 3 dniu, gdy w gre wchodzi czynnik męski, ale i takie postępowanie daje ciąże:-)
Dlatego trochę martwi mnie ta przypadkowość selekcji w 2 dobie. U nas pełnej diagnozy nie ma (niepłodność idiopatyczna), badania męża książkowe. Sądzę,że gdyby nie wolny od pracy czwartek nie byłoby mowy o tak wczesnym transferze.

Dlatego trochę martwi mnie ta przypadkowość selekcji w 2 dobie. U nas pełnej diagnozy nie ma (niepłodność idiopatyczna), badania męża książkowe. Sądzę,że gdyby nie wolny od pracy czwartek nie byłoby mowy o tak wczesnym transferze.
Mimo,że jeszcze nie zapoznaliśmy się z maluchami to wierzę w swoje krasnale! Musi się udać;)

Ja brałam do 23 dpt:) akurat tak wypadła wizyta i kazał odstawić, stwierdził że nic juz nie powinno sie podziać, a z tą nospą to tak na relaxie, nie ma co się faszerować, jak pracujesz ,chodzisz musisz cos robić i naprawdę boli to weź, ale czasami warto chwilkę poleżeć, pomyśleć o czymś przyjemnym pogłaskać brzuszek i poczekać aż przejdzie bez niepotrzebnych prochów:) sama myślałam ze nospa to taka super bezpieczna, a trochę artykułów poczytałam i jestem ostrozna
Mi lekarz prowadzący powiedział, ze progesteron lepiej działa na skurcze a nospa tak średnio wiec zalecił nie przyjmowac niepotrzebnie za dużej ilości jakichkolwiek leków. Teraz juz w ogole nie biorę ale po transferze brałam 3x2.

Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!! :happy::happy2::happy:
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best! :elvis:
Cudowna wiadomość! !!

reklama
Do góry